Napsat recenzi

Ubytování na 3 noci.

Recenze hotelu Wellness Hotel Frymburk *** (Česko - Jihočeský kraj - Frymburk)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2022
Přečteno: 161x
Recenze se líbila: 89 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Frymburk jsme navštívily v dubnu 2022. Na dovolenou jsme se velice těšili ale bohužel jsme odjížděli se zklamáním, za to odpočatí :-)

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Ubytováni jsme byly přes cestovku ***

Bohužel podle foto na které jsme koukali v cestovce vypadali pokoje úplně jinak. Náš výhled z oken nebylo na Lipno, ale na recepci a hotelový komplex. V pokoji jde i vidět nekvalita vymalování pokoje bílou barvou. Tlak vody z kohoutků byl slabý a při puštění teplé vody, jste se při sprše museli hrát z kohoutkem. Nepohodlné byly i matrace na posteli, které byly z pér. Nábytek neodpovídal očekávání 4x hvězdičkovému hotelu.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Snídaně formou bufetu, byly každý den stejné ale za to byl široký výběr. Jídlo chutné bylo, ovšem o čerstvém ovoci a zelenině se to říct nedá. Večeře jsme dokupovali, k výběru zákusky a cca 6 - 8 jídel. Zarazily nás i ceny nápojů a jídel. Hodně jsme si vychvalovali lobby bar, kde nás obsluhovala příjemná a mladá slečna.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

3 hvězdičky jsou záchrana jednání personálu, které si vychvalujeme. Jednání bylo srozumitelné, férové a ochotné :-)

Ovšem kritiku si zaslouží uklízečky, ubytovaní jsme byly na 3 noci. Přičemž první den uklízečka vynesla pouze koš (neumyla nic, nedoplnila mýdlo). Druhý den se už ani neodvážela ani přijít. Velkou pochvalu si zaslouží i recepce wellnessu a aquaparku. Procedury jsme měli 2. aromatickou koupel (flaška šampaňského a talíř ovoce), v soukromí a relaxační masáž. Obojí si vychvalujeme :-)

Pochvala patří i Aquaparku = teplý vnitřní i venkovní vyhřívaný bazény + saunový svět (venkovní i vnitřní).

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Hotelový komplex se nachází na začátku městečka Frymburk ze směru Český Krumlov. Pod hotelovým komplexem najdete opuštěný karavan a zdemolované asfaltové hřiště, které na komplex nepůsobí moc krásně. Jelikož se jednalo o ubytování v dubnu (mimo sezónu) tak si pochvalu nezaslouží ani služby města. jediné 2 z 6 restaurací otevřené, z toho polovina měla mít podle otevírací doby, otevřeno,.Absence platby kartou (pouze hotovost), ve městě 2 bankomaty (ATM a KB) a 2 markety (Coop a Flop). Žádný zážitek, kromě procházky kolem městečka u vodní nádrže neočekávejte :-)

Na zážitek jsme jeli do města Lipno nad Vltavou na loď smetanu a motýlí dům. Za nás hrůza, vzhledem k tomu že se jedná o město u vodní nádrže Lipno.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

3 noci stačili ale pro další pobyt na Lipně, už hotel Frymburk volit nebudeme, celkový dojem je zklamáním a i když nás překvapily některé služby, hotel přesto nedoporučujeme.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 57 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání