Napsat recenzi

Wellness hotel Frymburk - jednou a už nikdy více!

Recenze hotelu Wellness Hotel Frymburk *** (Česko - Jihočeský kraj - Frymburk)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 545x
Recenze se líbila: 431 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nikdy před tím jsem se nesetkala s takovým rozdílem v inzerovane nabídce hotelu a realitou. Z původně plánovaných 5ti noci, jsme hned po první spěšně hotel opustili a ubytovali se u konkurence.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Pokoje, které rozhodne neodpovídají 4 hvězdám. To ze budete bydlet v zateplenem socialistickem paneláku se dozvíte až po příjezdu k hotelu( na stránkach se exteriéry nevyskytují). Nábytek pamatuje lecos, upadane uchytky, rozvrzane skříně a misty plesniva stresni okna vás mírně zarazi. Jedine, co bylo na junior suite příjemné, byla jeho poměrně velkorysa vymera a zrekonstruována koupelna.

Cely komplex je rozlehlý, nepocitejte s tím, ze vám chuvicky dosáhnou například k baru u recepce.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Největší zklamaní. Polopenze zahrnující večeři formou bufetu za 300kc bez pití, obsahovala par nevabnych kontejneru s lecem, unavenou svickovou, kurecimi palickami a bramborovou kaši ze sáčku. Kulinarskym Vrcholem byla pyramida z utopencu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Přestože jsme dle internetových stranek měli nárok na 10ti procentní slevu vzhledem k počtu noci, recepční nám ji odmítla poskytnout. Jinak pristup recepčních v zásadě profesionální.

Venkovní dětské hřiště zahrnovalo par zrezivelych houpacek a klouzacku v neposecene trávě.

Wellness jsme vzhledem ke stavu hotelu raději nezkouseli, nehodnotim.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Hotel je umístěn z jedne strany v zahrádkářských kolonii, v druhé zarostlý nesekanou trávou. Přestože procházky kolem Lipna jsou ty nejkrásnější, abyste si je užili, musíte vzít auto a dojet si do udržovanejsich letovisek.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Tento socialistický skanzen tvářící se jako luxusní hotel s neméně luxusními cenami za vse je pro mne velkým ponaučením a důvodem, proč číst recenze a nespoléhat se na internetové stránky hotelu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 57 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání