Napsat recenzi

Zde už nikdy !!

Recenze hotelu Velika Plaza Hotel ** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 102x
Recenze se líbila: 244 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Pokud CK k***** nesjedná nápravu, tak radím hotel z nabídky CK stáhnout!!

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Pokoj vcelku slušný, vše fungovalo, jen ručníky byly pouze malé,což se jeví jako nedostatečné.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jídlo nám chutnalo, měli jsme naštěstí jen polopenzi. Velmi málo ovoce!

Mít plnou penzí , respektiive all inclusive ,asi by mě ze stálého se rozčilování, jestli a kdy mám na něco nárok, trefil šlak.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Tak zde katastrofa!!

Chcete-li pití k jídlu, sami si doneste z restaurace v přízemí. Pečivo navíc většinou odmítli dát. Bylo-li výjimečně ovoce, sníst jste měli na místě! Chudáci děti, i když rodiče měli all inclusive, nedovolil mu hlídající " bachař" nic si vzít sebou. Tento bachař stál stále u pultu s jídlem a málem vám počítal kolečka salámu na talíři.

Aby mu nic neuniklo, dokonce kouřil !! kousek od pultu !!

Bavily jsme se hrou: jak a kolik ovoce se nám podaří pronést ven pro nás sice zábava, vždycky jsme ho nějak oblbly (byla jsem s kamarádkou )ale ti, co na to neměli žaludek, si museli připadat fakt jako chudáci doprošující se o to co měli zaplaceno .

Další sprosťárna - jedete na celodenní výlet a přijdete o jídlo, nic vám nenabalí !! All inclusive zde úplně ztrácí význam.

Jediným světlým bodem byla naše delegátka. Upřímný obdiv za její pevné nervy při jednání s hotelem o tom na co mají klienti nárok. Velice milá a obětavá paní Eliška. Děkujeme.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Zde super!

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Zepředu pěkné, my měly terasu zezadu s výhledem do lesa a tady úprava a úklid pokulhával.

Ale zase nám nepeklo slunce do pokoje

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Vzhledem k tomu, že jsme nebyly nijak náročné, ušlo to, ale znovu bych sem už nejela, pokud se přístup hotelu je klientům nezmění !! 1x a dost !

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 64
z 106 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ilona: Hotel Velika Plaža** Ulcinj - 6. 9. 2019 15:20

Známá ostravská cestovní kancelář K*****, která se profilovala především jako specialista na Černou Horu a je největší na Moravě, změnila majitele. Koupila ji investiční skupina T** G****, vlastník cestovní kanceláře T*** F****. Prodej se uskutečnil již 25.7. 2019. Značka cestovní kanceláře K*****zůstane zachována. Jinak povinností delegátky je zajistit hostům v případě celodenního výletu balíčky místo oběda (all inclusive) včetně nápoje. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání