Napsat recenzi

RETRO DOVOLENÁ - NÁVRAT DO MINULOSTI (viz foto)

Recenze hotelu Velika Plaza Hotel ** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 435x
Recenze se líbila: 538 čtenářům
Fotografie: 35
Videa: 0
Komentáře: 4
  • "Nejlepší HIT KOVOTOUR PLUS" "Nejlepší HIT KOVOTOUR PLUS"
  • Výhled z pokoje Výhled z pokoje
  • Výhled z pokoje Výhled z pokoje
  • Skobička na balkon - ochrana před vniknutím zlodějů Skobička na balkon - ochrana před vniknutím zlodějů
  • Výhled z pokoje Výhled z pokoje
  • Komáři na stěnách po předchozích hostech Komáři na stěnách po předchozích hostech
  • Denní štípance Denní štípance
  • Promítací plátno "animačního" programu Promítací plátno "animačního" programu
  • Krytý bazén Krytý bazén
  • Výhled z krytého bazénu Výhled z krytého bazénu
  • Krytý bazén Krytý bazén
  • Krytý bazén Krytý bazén
  • Cesta k pláži Cesta k pláži
  • Krytý bazén Krytý bazén
  • Krytý bazén Krytý bazén
  • Krytý bazén Krytý bazén
  • Krytý bazén Krytý bazén
  • Koutek nejbližšího marketu Koutek nejbližšího marketu
  • Čistota na stolech terasy Čistota na stolech terasy
  • Zákoutíčko hotelu Zákoutíčko hotelu
  • Hotelové pokyny Hotelové pokyny
  • Hotel Olympic Club nás vítá Hotel Olympic Club nás vítá
  • Tlačítka výtahu označená fixou Tlačítka výtahu označená fixou
  • Okolí hotelu Okolí hotelu
  • Okolí hotelu Okolí hotelu
  • Cesta k pláži Cesta k pláži
  • Cesta k pláži Cesta k pláži
  • Cesta k pláži Cesta k pláži
  • Cesta k pláži Cesta k pláži
  • Cesta k pláži Cesta k pláži
  • Cesta k pláži Cesta k pláži
  • Cesta k pláži Cesta k pláži
  • Cesta k pláži Cesta k pláži
  • Cesta k pláži Cesta k pláži
  • Cesta k pláži Cesta k pláži

Kromě chutného stravování, nádherného výhledu na krajinu Černé hory z autobusu a dostupné pitné vody z vodovodu, jsme byli dovolenou hodně zklamáni.

CK KOVOTOUR Plus se prezentuje jako nejlepší cestovní kancelář ČR za poslední 4 roky (2010-2013), vůbec nechápeme odkud pramení jejich sebevědomé hodnocení!!!, z 90 % vše co uvádí k pobytu Hotelu Olympic Club je klamání zákazníka a není jim trapné v 21. století nabízet naprosto ubohé služby.

Hned jsme si vzpomněli na doby pionýrských táborů - mlč a zařaď se.

Delegát neprojevil jedinou snahu při požadavku na výměnu pokoje č. 107 - se starým smradlavým nábytkem, kam jsme se štítili vložit osobní věci, s rozpleskanými komáry po stěnách, špinavými okny a při vstupu na balkon špína, výhled na znečištěnou střechu, plnou kamenité výplně, posypanou nedopalky cigaret a výhledem na zrezlou anténu. Dveře od sprchového koutu byly vyvráceny a hrozilo nebezpečí úrazu - opravář prohlásil, že mu chybí součástka, ale za celý pobyt ji nikdo nevyměnil. Nezbývako než chodit sprchovat se do přízemí do sprchy krytého bazénu.

Vzhledem k tomu, že u hotelu není bazén (jen krytý i se sprchou - opět smradlavý, nevětraný se všemi špinavými prosklenými tabulemi, rezavá lehátka, svítidla, větráky, s výhledem na dominantu rozbořeného oploceného skanzenu panelové suti), kde se za celý náš pobyt téměř nikdo nezdržoval, jsme spoléhali na uváděnou blízkost moře - 50 m.

Z 50 metrů, uváděných KOVOTOUR PLUS, se vyklubalo 300 m k pláži (ta měla dalších 140 m) a v moři jste putovali taky dost dlouho než jste si mohli u bójek zaplavat.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Nespokojenost se starým nábytkem, špinavým balkónem, neopravenou sprchou.

Plusem byla funkční klimatizace, malá chladnička a pitná voda z kohoutku.

Ručníky vyměňovaly pokojské denně, vysypaly koš a pokud jste nebyli na pokoji zrovna, když chtěli vstoupit, tak i vysály. Rozvrzané postele ani jednou za pobyt nepřevlékly. Jinak byli milé.

Každý večer byla slyšet do noci diskotéka z okolí.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Při prvním vstupu do jídelny nám bylo přiděleno konkrétní místo na celý pobyt. Obsluha milá a ochotá (tvořilo ji 80% albánských číšníků).

Snídaně i večeře (polopenze) byly velmi solidní. Ráno káva a jablečný džus z automatu, jogurt, volská oka, vajíčka na tvrdo, 2 druhy salámů, šunka, párky, máslo, paštika, 2 sýry. marmeláda a 3 druhy pečiva.

U večeře byli vždy 3 druhy masitých pokrmů, brambory (někdy americké, jindy hranolky či bramborová kaše), těstoviny nebo rýže.

Nakrájená rajčata, okurky a zelí. Vše výborné a čerstvé.

U večeře bylo buď ovoce, pudink a nejčastěji zmrzlina. Na pití pouze pitná voda.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Celý hotel měl zastaralý otlučený nábytek, mnohá zákoutí byla cítit zatuchlinou.

Elektrické instalace v celém hotelu odfušované a neodpovídající ani minimálním bezpečnostním normám.

Venkovní a vnitřní omítky popraskané a vydrolené většinou zatřené bílou barvou.

Navečer se vždy oběvolali komáři, kteří vnikly do pokoje škvíramy nedoléhajícími balkonovými dveřmi.

2 výtahy otlučené, tlačítka nečitelná, přepisovaná fixem, otrhané nápisy upozornění, velmi často pro poruchu mimo provoz. Raději jsme chodili po schodech.

Recepční vždy ochotné. Objednají i taxíka např. do Ulcinu (stojí od 3 euro do 8 euro až na Starý Hrad).

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Písčitá, dlouhá, ne vždy udržovaná, všude nedopalky cigaret i v moři.

Voda byla občas hodně chladná a hladina táhlá a hodně nízká.

Cena za 2 lehátka se slunečníkem, zakoupená v hotelu byla za 4 eura, zakoupená na pláži za 5 eur.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Jeden z nejotřesnějších zážitků. Cestu k moři lemují zaparkovaná auta, rumiště, lesíky s povalujícími se rekreanty (ne z hotelu Olympic), různé drobné skládky,...

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Nevalný, chybí řádná údržba a renovace. Hotelový management prostě nefunguje.a pro delegáta CK všechno OK.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 64
z 106 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Delegát: Vyjádření delegáta - 2. 8. 2013 13:25

Jsem delegátem CK Kovotour Plus, který v současné době vykonává delegátský servis pro tento hotel a rád bych uvedl tyto informace na pravou míru. Co se týče fotografii, většina jich je pořízena z míst jako je zázemí technické služby, vstup do kuchyně pro personál, stará zavřená restaurace, kde klient nemá co dělat. Fotky s ventilátorem z bazénu jsou z doby kdy se tento ventilátor opravoval. A že turisté leží u cesty na pláž ve stínu pod stromy, to jim nemůže nikdo zakázat, pláž se každodenně uklízí, ale bohužel turisté vždy přes den nepořádek udělají… Pokud se vyskytnou nedostatky na pokojích jsou vždy řešeny s recepcí reagovat

Gabin: Re: Vyjádření delegáta - 2. 8. 2013 17:27

Já s manželkou jsme v Olympicu byli letos v červnu a vše bylo ok strava, pláž a ubytování starší ale čisté a denně úklid. Gabin.S. reagovat

jana: hotel borik - 7. 8. 2013 18:35

chci napsat ohledne hotelu borik vstup do recepce jak s 60 let. to jeste slo ale privitani na zachode dole u recepce šok.bala jsem se chytnou za kliku a to nejlepsi cekalo v hroznem zachode obrovsky svab mrtvy na zemi. nevedela jsem jestli jse mame vratit domu a co nas ceka na pokoji. tam to bylo uchazejici denne uklizeno a ciste rucniky osusky. jidlo bylo dobre a plaz take.delegat tam byl asi zatrest aspon tak pusobil .no vim urcite ze priste ani nahodou budem hledat neco lepsi. jana reagovat

Korejtko Zdeněk: reakce na Vildu a Vlastu - 30. 5. 2014 20:44

V Olympiku jsme byli v roce 2011 takže též mohu hodnotit Ty fota byly pořízeny buhví kde .A nepořadek ten tam je stejný jako v Čechách . A turisté v lesíku? Proč né Lesík je veřejný nepatří k hotelu OLympic a mohou tam ležet tak jako Vilda s Vlastou u pláže reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání