Napsat recenzi

Hotel-ubytovna-internát??

Recenze hotelu Velika Plaza Hotel ** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 245x
Recenze se líbila: 292 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 2
  • Rozvařené fazole Rozvařené fazole
  • Řízek a mačkané brambory s květâkem ??a vejcem?? Řízek a mačkané brambory s květâkem ??a vejcem??
  • Snídaně all inclusiv!! Snídaně all inclusiv!!
  • Wc pro dámy(jediné),pro hosty baru a restaurace Wc pro dámy(jediné),pro hosty baru a restaurace
  • Po toaletě možnost umýt ruce..mýdlo neexistuje,ubrousek na utření též ne,Kohoutek??co to je,?voda cáká na kachlíky a chytáte vodu..Vodní kámen na kachlíkách ukazuje,že tento stav trvá dlouho. Po toaletě možnost umýt ruce..mýdlo neexistuje,ubrousek na utření též ne,Kohoutek??co to je,?voda cáká na kachlíky a chytáte vodu..Vodní kámen na kachlíkách ukazuje,že tento stav trvá dlouho.
  • Směr moře.. Směr moře..
  • Pitný režim ála all incl..(koupeno v obchůdku)Stâle jsem dokupovala,hlavně Ledové čaje. Pitný režim ála all incl..(koupeno v obchůdku)Stâle jsem dokupovala,hlavně Ledové čaje.
  • Chléb ke snídani k obědu i večeři.Bomba!Když byly měkké,dalo se tím dojíst. Chléb ke snídani k obědu i večeři.Bomba!Když byly měkké,dalo se tím dojíst.
  • Pestrá nabídka snídaní.Od neděle ráno do soboty..3 den už to znáte zpaměti,neboť je to každý den stejné.Z 9 nabídek 6x vejce!Supr v těch vedrech tam. Pestrá nabídka snídaní.Od neděle ráno do soboty..3 den už to znáte zpaměti,neboť je to každý den stejné.Z 9 nabídek 6x vejce!Supr v těch vedrech tam.
  • A jsme po jídle! 3 roládky na 1 talířku( naservírovaly jsme si na ubrousek). A jsme po jídle! 3 roládky na 1 talířku( naservírovaly jsme si na ubrousek).
  • Celý týden nevyměněný ubrus Celý týden nevyměněný ubrus

Dovolenou ,,all inclusiv"jsem vybrala hlavně kvůli vnučkám,aby si dopřály téměř všeho,dostatek ovoce,zeleniny,dobrého jídla i pití. Chtěla jsem jim dopřát All inclusiv,se vším všudy.Za tuto hrůzu jsem dala nemalé peníze,netušila jsem že fotografie v galerii jsou pouze ilustrační.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Ubytování zastaralé,zdrclé polštáře,kousavá deka.TV-nám k ničemu.Klima fungovala,lednička prý chladí,mě se moc nezdálo,navíc smrdí.Na pokoji se zásadně neuklízí,na chodbičce taky ne,vlastně ani v koupelně.Sprchovací kout věčně neodtékal,občas tekla jen horká voda,někdy žádná.při výpadku elektřiny jsme svítily mobilem.Jediný klad-výměna ručníků a doplnění wc papíru.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Noční můra.První den-prý guláš.Měly jsme hlad,snědly jsme.Snídaně-jídelníček stejný na celých 7 dní,vejce na 6 způsobů,což v tom vedru není nejlepší volba,ale jiný výběr nebyl.Další možnost-3 kolečka salámu dietniho,4 kolečka suchého,malá paštika a trojúhelník sýra.Rajčata,okurky,zelí.Trošku.To bylo ke všemu.Obědy se nedaly jist,vše plavalo v mastnotě,maso bývalo tuhé,vysušené.Brambory věčně mačkané,kaše z pytlíku.Večeře se podobala výběrem obědu,,plus k večeři čaj,bílá káva,mléko a nějaká kyška.Za týden 2xjablko,1banán.2sladká roláda.Po plněné paprice mě i vnučce bylo 2 dny těžko,fazole úplně rozvařené.Polévka byla chutná 2x,něco trochu jak vývar.Ke všemu-3xdenně velká bílá houska,u nich zváno chléb.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Dobrý dojem zanechal jen číšník,který čepoval pivo a dával holkám šťávu.Celý týden stejná,napůl s vodou a ledem,jinak byla hodně přeslazená.Ostatní se věnovali a poskakovali kolem těch,co byli v apartmánech.Nás přehlíželi.Kopečková zmrzlina se platila,za celý týden nedoplněna,vybírají se zbytky,kdoví od kdy.Za rohem restaurace wc,kde nebylo mýdlo,ubrousek na utření rukou,chybí kohoutek,takže voda při mytí teče po kachličkách,vedle wc místnost,kde jsou 5 l.kanystry s vodou,stejné,jak se prodavají ve zdejśím obchûdku.V krámku koupíte hlavně vodu,které je potřeba opravdu hodně,opalovací krémy,crossanty,cigarety a trochu sladkostí.Hlavně vše v čokoládové polevě,super v tom vedru.Abych nezapomněla na mlaďoučké brigádnice a brigádníky nahoře v restauraci.Klobouk dolů,příjmení,milí,usměvaví,komunikativni.Vnučky jsou z nich unešené.Když měli čas mezi roznášením jídel,chodili na pláž a moje holky za něma.Jazyková bariéra byla,ale ani jedné straně to nevadilo.Byli úžasní!Což se o jejich šéfovi říct nedá.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž písčitá,ale plná plastových lahví,papírů,sáčků,kelímků,rozbitých bot,pokakaných plen,vajglů.Tady mi chybělo rozmístění více košů a samozřejmě úklid.Musely jsme si uklidit,aby byly kam složit hlavy.Lehátko za 5 eur bychom nevyužily,holky chtěly být v moři.Moře nás drželo při životě celý týden,dopoledne se daly najít i mušličky,odpoledne občas sáček,papír apod,co odvál vítr z pláže.Asi 3 x,kousky lejna,holt lidi prasata.Plavaly jsme o kus dál a nenechaly si pokazit den.Kdyby byli lidé víc ohleduplní a čistotnější,bylo by to na 5 hvězdiček.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Restaurace stojí u hlavního tahu k moři takže neustále jezdí a práší auta,nedá se kam jít,jedna cesta vede k moři,druhá do města cca.4,5km.při hlavním tahu po silnici,nebo taxi za 7 eur.Jinak nikde nic,prostě mrtvo.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Jsem VELMI zklamanâ,především kvůli vnučkâm,které se hodné těšily na svou první velkou dovolenou.Za hodně peněz málo muziky,vlastně muzika žádná.Jídlo lpŕîšerné,pití v rámci ,,all"" velmi,velmi omezené. co do výběru.Ovoce téměř žádné,zelenina okurek,rájče,zelí.Podávám reklamaci zájezdu,protože toto,co jsme musely vydržet s vnučkama týden,nemá s all inclusiv NIC!!!společného!!!V den odjezdu vyklidit pokoj do 10 h.a do ,16.45 ,sedět a čekat na autobus,který vás odveze na letiště.V rámci all inc.už není nárok na žádné pití,na pláž se jít nedalo,vnučka,stejně jako pár ostatních lidí měla stř.potíže,navíc se z pláže pak už není kde umýt.Animační program -1x na plátně nějaký film,asi 5 lidí,1x na plátně kviz a 1x divadlo pro děti 3-6 let.Prostě propadák.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 64
z 106 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Irena Majtnerová: Žádná změna po roce ... - 13. 8. 2018 11:05

Vidím, že za rok žádná změna....Na tomto odkazu (https://www.recenze.cz/cerna-hora/ulcinjska-riviera/ulcinj-7280/hotelovy-komplex-bellevue-club-2750/stacila-jedna-zkusenost--37140.html) je popis situace v tomtéž komplexu Bellevue ze srpna 2017, kde jsme s mužem přežili týden - jsem ráda, že jsem neobjednala all inclussiv - to by mě asi kleplo na místě. Vidím, že K**** nemá vůbec soudnost a svědomí posílat klienty s dětmi na místa s označením all inclussiv, čemuž situace na místě vůbec neodpovídá. Je to jen tahání peněz z natěšených lidí. Držím Vám paní MArto palc, ať s reklamací uspějete. reagovat

Marta: Re: Žádná změna po roce ... - 14. 8. 2018 7:09

Zdravím a děkuji,nejsem v tom sama a věříme,že uspějeme.Samozřejmě mám spoustu důkazů,které v případě potřeby pošlu na patřičná místa. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání