Napsat recenzi

Hotel olympic

Recenze hotelu Velika Plaza Hotel ** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 92x
Recenze se líbila: 271 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Opakovaně jídlo.Moc si nezaplavete.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Hned a začátku jsme museli vyměnit pokoj.PLESNIVA skříň a za posteli chleba.Chudak rodina která do toho pokoje šla.Pokoj který nám poté dali byl fajn.Klimatizace vykonala to co má.I když v noci kdy jsme opravdu chtěli jít spát hrála hudba zvláště písnička Shape off You.Naprot8 nás totiž byla promenáda.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Strava se stále opakovala.Ale moc dobrý automat na kávy a čokoládu.Proc jsem dala dvě hvězdy?Posledni den našeho pobytu se po celém hotelu prohnala vyroza.Nejvice děti.Vsem bylo špatně a zvracení.To bylo z jídla které bylo velmi mastné a olejovane.Nekvalita jídla která zkazila poslední den dovolené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Personál byl moc milí.Animatorky poskytli dětem takovou zábavu.Diskoteka,hledání pokladu po okolí hotelu,airobic v bazénu...

Nejhorší však byly výtahy.Zasekavali se takže jsme se bály jimi jezdit.Jednou po celém hotelu se vypla elektřina a lidi se zasekly ve výtahu.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž byla jediné plus na dovolené.Velika a prostorná.Sem tam ,,písečné bouře”.Lehatka za poplatek.Voda. Šla čistá průzračná.Ale moc jste si nezaplavali protože asi jste šli cca 150 metru jste šli po kolena v moři.A pak byly bojky kde už byly skútry.Na snorchlovani nic moc protože tam kde bylo hodně vody už neslo nic vidět.Neplavali tam žádné rybky.Po hotelu se ale říkalo ze existuje ryba schovaná v písku a když na ni šlápnete tak je jedovatá.Vsak se nic nestalo.Nemusite se ničeho bát.

Na plazi super bar kde si můžou děti dat limonády a dospěli pivo.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí hotelu bylo fajn.Sice píšou 0 metru od pláže ale než jste přešli celi prostor hotelu tak jste měli tak 50 metru uslich.Vedle hotelu byl malý obchůdkům kde jsme si kupovali nanuky.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Asi bych se tam už nevrátila.Urcite na tu pláž ano ale jiný hotel.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 64
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání