Napsat recenzi

Velké zklamání - Hotelový komplex Bellevue All Inclusive Club !

Recenze hotelu Hotel Bellevue Club ** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 401x
Recenze se líbila: 411 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Ukázka jedné "večeře".... Ukázka jedné "večeře"....

Velké zklamání. Abychom všichni měli hned 2. den střevní problémy, které nám nedovolily se vzdálit od "oné místnosti", tak to bych možná čekala v Egyptě a ne v Evropě - Černé Hoře. Bylo evidentní, že CK plus chce na klientech ušetřit, když se jim neštítí nabízet takové stravování včetně "velkého výběru " nealkohol. nápojů ( pouze jeden !!!)

Do hotelu "Borik" již nikdy, snad do hotelu Olympik, tam měli stravování - vlastní výběr obědů a večeří a snad střevní problémy tam klienti neměli na rozdíl od našeho, kde to zasáhlo hodně lidí.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Ubytování v pěkném udržovaném parku v klidném prostředí. Ovšem katastrofa, co se týče vybavení nábytkem ! Dvě skříně a a stolky před rozkladem, odhaduji stáří tak na 30 let minimálně !! Koupelna však rekonstruovaná,velký sprchový kout, teplá voda tekla nepřetržitě. Klimatizace fungovala též.Televizor jsme ani nepouštěli, takže nevím, jestli fungoval. Balkónové dveře a samotný balkon v rozkladu, vyžadují okamžitou rekonstrukci. Pěkný výhled z balkonu do udržovaného parku .

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Snídaně formou švédských stolů : vejce vařená, smažená, volská oka, salám,párky, slanina, balkánský sýr, eidam, mazací sýr , džem jeden druh po celý týden balený ( broskový), jogurt,corn flakes, káva ( 4 druhy), čaj v sáčku i hotový, bílá veka .

Oběd : výběr ze dvou jídel. Večeře : výběr ze 3 jídel. Vše se muselo nahlásit den dopředu. Jídlo nevyhovující, nechutné, rozvařené, studené, žádný bezmasý pokrm včetně sladkého, otřesná kombinace, např. hranolky s černou spálenou klobásou, která nešla ukrojit ( foto).Žádný moučník , pouze asi 2 x do týdne obyčejný pudink, ovoce pouze pomeranč a někdy meloun. Ke každému obědu a večeři talířek nastrouhaného zelí a 2 plátky rajčat- pořád dokola!!

Po obědě a večeři pivo nebo víno v plastovém kelímku ani ne jedno deci, pivo teplé a nedobré.

Z nealkoholických nápojů pouze 1 druh , měl to být džus, ale byla to zřejmě obyčejná voda z kohoutku se šťávou. ( voda z kohoutku přitom nedoporučena k pití, může způsobit střevní problémy).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Vybavení pokoje odpovídající až na rozpadající se nábytek. Wifi byla placená za 1 euro na 18 hodin, což není standardní, bývá zadarmo.

Plážový servis nevyhovující. Za 4.5 Eura 1 slunečník a 2 lehátka, přímo na pláži za 5 Euro.

Nedostatek lehátek, která jsou dřevěná a mnohdy ve špatném stavu, navíc nedostatek matrací. Když nepřijde člověk na pláž zavčas , tak do 8 hodin, nemá šanci na lehátko natož matraci. Počet lehátek a matrací žalostně málo !!

Personál hotelu příjemný, zejména chválím delegáty ( Honza, Tomáš, Alena a další), kteří byli velmi vstřícní a vždy s úsměvem a ochotně odpovídali na dotazy. Odjezd a příjezd do destinace měli dobře zorganizovaný. S výletem jsme také byli spokojeni.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž krásná, udržovaná, písčitá s jemným tmavým pískem. Pozvolný vstup do moře, které je čisté a je dlouho mělko.

Voda studená , maximálně 25 st ,a to bylo pouze jeden den při 8 denním pobytu. Jinak od 19 - 24 st. Je vhodná pro otužilce. Měli jsme nepřetržitě žlutou vlajku, vlny byly někdy i dost velké.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Klidné prostředí, ale mimo areál nepořádek - povalující se papíry, pet lahve, nikdo to neuklízel. Na promenádě hodně žebrajících malých dětí podle odhadu již od věku 4 let. Byl to velmi otřesný pohled a nikdo to neřeší. Jinak hodně krámků se suvenýry, pizérií , cukráren apod, pro děti různé atrakce v zábavném parku - houpačky, trampolíny, autíčka - jako na pouti.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Byla jsem velmi zklamaná, co se týče stravování , ubytování a plážového servisu. Za naprosto nedůstojné považuji především stravování, které zdaleka neodpovídalo all inclusive light. Nejen to, že jsme si nemohli sami vybrat podle své chuti, ale bylo nám nabízeno naprosto nevyhovující masové jídlo až na jednu vyjímku, kdy byly těstoviny, ale zase s masem. Pro děti a případné vegetariány strava nebyla. Protože se jídlo nedalo jíst a dokonce jsme měli hned 2. den střevní problémy, chodili jsme na jídlo do pizérie mimo areál a pití jsme si kupovali.

Plážový servis ubohý a zařízení pokoje kromě koupelny nedůstojné .

Cesta do jídelny po příkrém schodišti - naprosto nevhodné pro hůře pohyblivé .

Spokojenost byla s organizací zájezdu, s delegáty, kteří se opravdu snažili a též moře nezklamalo, ale bylo studené !!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 74
z 140 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ilona: Nejhorší dovolená - 24. 8. 2016 11:17

Naprosto souhlasím s výše uvedenou recenzí na hotel Bellevue, pokoje opravdu neuklizené, pod postelí prach, za závěsem papírky, seschlé ovoce...Nejhorší však byla ta infekce, kterou mělo 90% lidí ubytovaních přímo v hotelu Bellevue. Bylo nám delegátkou řečeno, že je to ze vzduchu! Ale onemocněl jen náš hotel, z vedlejšího hotelu Olympic, kde hosti dýchali stejný vzduch, nebyl nemocný nikdo. Pravděpodobně tím, že měli jinou kuchyň. Takže to bylo z jídla nebo z vody. Všude plno odpadků, pláž hezká, příroda také - to se musí nechat. Ale určitě nedopuručuji pro rosiny s dětma, nebo pro starší lidi - pouze pro otrlé! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání