Napsat recenzi

Katastrofa ..

Recenze hotelu Hotel Bellevue Club ** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 175x
Recenze se líbila: 429 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zadna all inclusive light, jen snidane, obed a vecere, na piti jen voda a jablecna stava, kolikrat na me nezbylo jidlo co jsem si musela den predem vybrat. V koupelne nam tekla voda ze stropu, prestoze jsem si stezovali, neslo to opravit ani se delegati neobtezovali nas prestehovat. proste nebyly pokoje. takze jsme meli tekouci bidet ze stropu primo do zachodove misy :). Nabytek strasne stary, nastesti pokoj mel balkon a klimatizaci takze davam plus za ten balkon a klimosku na pokoji. Docela jsme byli zklamani s dovolenou. Cesta z letiste byla dlouha, delegadka nevedela vubec nic o zemi a jen cetla nejaky vyber (ani to neumela cist takze ji nikdo nic nerozumel, strasny vykon Delegadky v buse c.1 z Podgorice do Ulcinu). Delegadi se moc nesnazili, chtelo by to asi vetsi snahu vyjit lidem/zakaznikum vstric. Jo a jeste plisen v koupelne, ale to uz jsme byla tak unavena si na neco ztezovat, protoze se stejne nic nevyresilo. Aspon jsem si vybojovala na jeden den mleko na snidani, protoze mleko se redilo ko 30 procent mleka a 70 procent vody takze jen obarvena voda :). Jo a jeste jsem si vybojovala aspon ten jogurt na tu snidani, protoze salamy typu JEN mouka a NE maso opravdu nemusim. Cestovka naslibovala hory doly ale bohuzel nezverejnili pravdive informace o dovolene.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

plus za tu klimatizaci a balkon, jinak katastrofa

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

zadna all inclusive light, vemte si sebou piti protoze si ani vodu nacepovat pri snidani nemuzete - ALL INCLUSIVE by mel byt napoje ale aspon jsme si mohli dat sklenicku vody pri snidani

ubrusy nemenene snad mesic, strasne spinave, zidle spinave v jidelne, na kavu si pockate tak 10 minut, protoze je tam jediny automat na celou jidelnu, v restauraci se snazi, to se jim musi nechat, ale asi nemaji dost financi a mozna ze i CK je dost limituje s jidlem

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

davam plus posilovne

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

tak tady to celkem uslo, jen se pripravte na neporadek na plazi, lidi odhazuji odpadky kolem sebe a nikdo to moc neuklizi, i v hotelovem arealu je to stejne, velika skoda protoze jinak by to tam bylo krasne, more se pomalu svazuje, plaz je piskova, ale verejna takze tam muze kazdy

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

pulka zajezdu onemocnela takze jsem 2 dny jen zustali v pokoji, jinak centrum Ulcinj je dobre na vecerni zabavu

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

neni to chyba hotelu, tedy doufam ale CK, neuverejnili pravdive informace, hotel je tak 1 hvezdicka kategorie a ne 3 jak inzeruji, neochota neco resit,

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 74
z 140 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání