Napsat recenzi

Po jednom dni jsme se nechali přestěhovat. Hrůza.

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 242x
Recenze se líbila: 239 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Koupili jsme na rychlo last minute, proto jsme si nestihli přečíst ani recenze. Celkové hodnocení: bylo to to nejhorší, kde jsme byli. Vzhledem k tomu, že se u českých CK prezentuje jako 3* a ve skutečnosti má 2, nechali jsme se po první noci přestěhovat do odpovídajícího hotelu s 3*. Myslím, že ani do Černé hory se už nevrátíme. Na druhou stranu, je více než jisté, že na tuto dovolenou nikdy nezapomeneme .)

Ubytování  průměrně (3/5)

Komunistická ubytovna, ulomená část v záchodě (ale fungoval, to je přece hlavní, že? :) )

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

na večeři výběr ze 2 omáček + 1 příloha, studené špagety a 2 druhy zeleniny + dezert. All inclusive by se taková strava rozhodně neměla nazývat.... Omáčky prý dělají kvůli čechům, kteří to mají rádi :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Wifi jen na recepci, personál bez debat, žili si jakoby na obláčku a neregistrovali hosty kolem.

Paní delegátka - bez komentáře. Arogantní, mohli jsme jí volat pouze v daných hodinách, jinak nechtěla být rušená :). Nechápu, že poté, co jsem si tu přečetla komentáře, ji CK nevymění, protože její přístup byl naprosto neproklientský a neprofesionální. Jiné paní řekla, že je sociální případ, když šetří dlouho na dovolenou.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž přeplněná k prasknutí lehátkama, v moři byly ty desítky lidí z pláží. Odpadky všude. Hrali jsme si na záchranáře moře - vozili jsme se na lehátku a vyndavali jsme z moře plastové obaly.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

pořád dokola hrála smyčka písniček a do toho v pravidelných intervalech místní DJ vyvolával zvolání, které bylo slyšet široko daleko.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

No, hned první den jsme si půjčili auto na 5 dní, abychom na hotelu nebyli vůbec. Volali jsme do CA a CK, který zájezd pořádal a chtěli přestěhovat. Na vlastní náklady přepravy nám vyhověli a zajistili nám ubytko jinde. Celkový dojem z Černé hory je takový, že se sem již nevrátíme - nelíbili se nám lidé, nepořádek, půjčené auto dopadlo tak, že nám zůstal klíč zlomený v zapalování, neboť byl už vteřinovým lepidlem jednou slepený.. No, jednou jsme se podívali a stačilo. :)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 147
z 255 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

mm: nema problema - 16. 8. 2018 1:31

to jsou supaci a pisi si super recenze sami I na booking date kritiku a nic se neojevi -turismus jsou velke penize a tak vse tutlaji a zametaji pod koberec Nevite nic ze tam zralok napadl lidi atd Problem mate jen vy mizerne sluzby a line lidi s natazenyma prackama na prachy za nic reagovat

Jirka: Pravda - 17. 8. 2018 19:18

Bohužel máte pravdu,ale příští rok se zase lidé chytí na ony pověstné lodičky a zase budou brečet, majitel lodickove cestovky by tam mel zaletet ,treba by se trochu zastydel co nabizi klientum. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání