Napsat recenzi

Lež a rozčarování!!! - pravdivá recenze - čtěte.

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 487x
Recenze se líbila: 411 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Opravdu pravdivá recenze, před zájezdem podle recenzí na hotel jsem se hodně bála, bohužel hodně věcí se potvrdilo, recenzi píši z důvodu upozornit ostatní - pokud můžete vyberte jiný hotel. Vždy jezdíme do hotelu s 3 hvězdami a stačí nám, nejsme nároční, jezdíme za mořem ne do hotelu, ale tento hotel je zklamání a byl pro 99 % lidí.

Ubytování  průměrně (3/5)

Cestovní kancelář uvádí 3 hvězdy ale má 2!!, staré vybavení (nevadí), ale uklízečky neuklízi, každý den jen vysypala koš a dala toaletní papír, ručníky jednou za čas, postele nepřevlékají, ještě kouří na vašem balkone a nedopalky nechají v popelníku :D. Jeden den přišel déšť a střechou teklo - řešení dat kýble kde kape. Hned první den vám řeknou co smíte a nesmíte!!

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Jídelna, ubrus většinou špinavý a také potah na židli! O All inclusive se nedá mluvit. Jak přijde člověk do jidelny hned si vás zapíší, jednou nas servali ze jdeme jíst i když kartička byla ukázána!!!Snídaně - pití na výběr dost, jídlo to samé ale ušlo, kvalitní moc nebylo. Oběd - k obědu pouze jedno piti, číšník vás hlídá aby si někdo nevzal více! To samé u večeře, jídla hlavně omáčky, což každý den nic moc, ryba byla dvakrat, ale ta stejná, nějaká zelenina a ovoce také, ale bohužel nic velkého. Polévka jen stejná a hnusná. V baru vše do plastových kelímků 0,2.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení staré, WiFi jen na recepci kde je milion lidi. Delegátka Maruška, představa o paní delegatce byla naprosto jiná podle recepci. Paní kolem hodně vysokého věku, s mnoha nemocemi - nereprezentuje absolutně delegáta. Neustale jen sedí na gauci a odpovídá divnym tónem, že člověk neví zda neobtezuje, okolí zná velmi dobře v tom poradí. První den se snaží vše projít ale spíše ukazuje prstem kde co je, čas odjezdu domů napíše až po podání papíru kam ho má napsat. Každý den ve stejném oblečení neucesana, stará paní co by toto neměla už dělat. Místní personál se neusmiva, moc příjemný také není, práci moc nedají. Přednost maji rusaci a srbové!!! Animatorky žádná sláva, často vidět s lahví vína v ruce :D

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Moře krásné a čisté, pláž bohužel díky lidem špinavá, všude mnoho lehátek za 7 euro na den, a málo místa pro lidi co ho nechtějí.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Příroda v okolí hezká, promenáda ve městě hrozná hodně bordel a odpadky - opravdu si lidé ničeho neváží!!

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Hotel opravdu jedná velká lež podle katalogu, dovolenou jsem si užila s celou rodinou díky krasnemu počasí a moři :) což je nejdůležitější. Znovu se do tohoto hotelu vracet nehodlám. Pokud někomu tato recenze pomuze k lepší dovolene než v tomto hotelu, kde by byl člověk zklamán byla bych moc šťastná :)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 147
z 255 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání