Napsat recenzi

Skvělá dovolená na konci léta 2015

Recenze hotelu Royal Bay Hotel **** (Bulharsko - Svatý Vlas - Elenite)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 405x
Recenze se líbila: 504 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou jsme si objednali na poslední chvíli a po dohodě s CK jsme do dvou dnů měli již na stole letenky a všechny dokumenty potřebné k vycestování. Za což musíme CK velmi poděkovat. Když jsem pročítali recenze na Royal Bay, odjížděli jsme s obavami, ale hned po ubytování se obavy rozplynuly. Dovolená byla skvělá, lokalita nádherná, počasí nám přálo, moře klidné a teplé, takže jsme si užívali týdenní oddych.

Jedinou snad výtku bychom měli k tomu, že nebylo nikde napsáno, že půjde o poslední turnus a v druhé polovině týdne nastal mumraj personálu při stěhování květin, palem, likvidační pracovníci kmitali a tím byl poklid docela narušený. Neužili jsme si ani aqua park, ten zavřeli už 15.9.2015, což jsme dopředu netušili. Taktéž supermarkety nebyly v provozu, kromě jednoho menšího obchůdku. Pokud bych příště vybírala dovolenou, tak rozhodně ne v posledním turnusu.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Ubytování bylo perfektní, pokoj čistý. Ocenili jsme i to, že skleněná stěna na balkon byla po zavření naprosto odhlučněná, takže naprosté soukromí. Klimatizace fungovala bez poplatku, byl k dispozici trezor, fén, TV a hlavně elektronický klíč od pokoje.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava - co hrdlo ráčí. I když se neustále strava opakovala, každý si vybral na co měl chuť, personál byl vždy k dispozici, úklid ze stolů bleskový, jen některé nápojové automaty nebyly funkční. Jen denní bar byl už značně omezen a na barmanovi bylo vidět, že už má vizi konce a že už pracuje z posledních sil. Moc ochoty neprojevoval.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Paní pokojská byla velmi milá, denně vyměňovala ručníky, byla vstřícná i k dalším požadavkům. Problém jsme viděli v recepci. Střídali se 3 recepční. Dva milí a vstřícní, třetí(holohlavý) byl arogantní, nerudný a neměl snahu v ničem vyjít vstříc. Nebýt delegátky, těžko bychom se s ním dohodli. Ne pro jazykovou barieru, ale pro neochotu. Konečně stížnosti na něj jsou i v jiných dřívějších recenzích.

Úžasně ochotná a milá byla delegátka Liana(Slovenka), která vyřešila i problémy, které v průběhu pobytu vyvstaly. I když fyzicky se nezdržovala na Royal Bay, měli jsme rozpis jejího pohybu po Elenité a na telefonu byla vždy. Patří ji velké poděkování.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž a moře čisté. Plavčík denně uklízel pláž . Lehátek bylo volných dost. Jen vstup do moře byl z kraje přes velké kameny. Ale byla tam klienty udělaná cestička (kameny odstranili) a tak vše bylo ke spokojenosti všem. Bylo to potřeba, protože přijelo hodně malých dětí s prarodiči.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Nezapomenutelné zahrady, úžasně upravované, všude čisto, personál neustále zametal a likvidoval i nedopalky po kuřácích. Bazén čistý, venkovní WC a sprcha taktéž. Elektro autíčka byl skvělý nápad. Nikde nebyl cítit benzín nebo nafta. Moc oceňujeme !!!

V rezervaci Elenité úžasné prostředí, horší když se vyšlo za brány. Ale s tím jsme museli počítat.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Jsme opravdu moc rádi, že jsme si vybrali právě tento zájezd. Byli jsme nadšeni i přes některé menší nedostatky a vážně uvažujeme, že se příští rok vrátíme i s vnučkami. Nestrádala jsem ani navzdory mému tělesnému postižení. Všude dostupnost. Děkujeme, že jste přispěli svými službami k prožití významného životního jubilea. S pozdravem Mlýnkovi

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Vlas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání