Napsat recenzi

Pohodová dovolená

Recenze hotelu Royal Bay Hotel **** (Bulharsko - Svatý Vlas - Elenite)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 567x
Recenze se líbila: 422 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled Výhled
  • okolí okolí
  • Aquapark Aquapark
  • Hotel Hotel
  • Pokoj Pokoj
  • bazén bazén

Sice jsem se bála do hotelu jet díky předchozím recenzím, ale dovolená byla fajn. Celý resort je krásný, udržovaný. Užívali jsme si večerní procházky. Mohli jsme navštěvovat bazény i bary u ostatních hotelů, ale většinou jsme se drželi jenom u svého hotelu.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Pokoj jsme dostali hned po příjezdu kolem 14h. Měli jsme krásný výhled na moře ve š. patře. Co nás trochu rozladilo bylo zjištění, že nedostaneme oběd, ale až večeři. Naštěstí jsme mohli využít lobby bar na kávu a pití a občerstvení v resortu či cukrárnu. V celém hotelu byl místy cítit odpad a u nás v koupeně také. To by měli napravit. Jinak pokoj byl velký a denně uklizený.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava odpovídala třem hvězdičkám. To pro nás bylo také překvapení, že je v hotelu tříhvězdičková restaurace. Denně ryba, vepřové, hovězí a kuřecí v různých omáčkách, hranolky, rýže někdy brambory a těstoviny.Přivítali bychom více zeleninových salátů a bulharských specialit. Pro děti byla pizza, hranolky a špagety s rajčatovou nebo sýrovou omáčkou. K obědu i večeři byla výborná zmrzlina.

Navštívili jsme dvě a-la-carte restaurace a určitě doporučuji.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Hotel by si určitě zasloužil renovaci koupelen a výtahů. Personál na recepci vyžadovali ruštinu, ale v hotelu bylo opravdu dost Čechů tak by se mohli alespoň snažit domluvit.Německy také nechtěli.V jídelně personál kmital, brali nám talíře skoro ještě nedojezené a někdy museli odklidit sami, ale nijak zvlášť nám to nevadilo, bylo vidět, že se nahrnulo více lidí. Ullízečky na patře se usmívaly, denně uklízely a v půlce pobytu jsme dostali na pokoj čokoládové sušenky.

Animační programy byly denně večer v animační hale. Nechápu proč v tak velkém resortu není možnost venkovního posezení. V hale se nedalo vydržet, hudba byla na maximum. Byli jsme 3x a vzdali jsme to a byla to škoda.U bazénu byli animátoři, byla zumba, cvičení, vodní pólo, ale byli málo snaživí.Možná by bylo fajn mít i české animátory vzhledem k počtu českých turistů.

Na to, že jsme byli v resortu all inclusive tak se ještě spousta aktivit platila.

Aquapark byl super, voda čistá a docela teplá.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž přímo u hotelu, moře čisté, teplé. Zde není co vytknout.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Okolí krásné, spousta zeleně.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Dovolená byla fajn, odpočinuli jsme si.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Vlas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání