Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu Zefir Hotel *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 910x
Recenze se líbila: 437 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 1

Po přečtení recenzí jsem odjížděla s nemalými obavami, zda jsem zvolila správně. Ale dva dny po dovolené hodnotím, že jsem to vůbec nebyla špatná volba. Samozřejmě pokud budu čekat luxus, tak zvolím hotel jiný ( za jinou cenu ), ale tato dovolená byla skromná a velmi příjemná.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Pokoje čisté a pro dva lidi naprosto dostačující. Koupelna byla také postačující a velmi hezká.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Pro mě bohatý výběr jídel. Bulharská kuchyně bezkonkurenční. Samozřejmě jestli někdo čeká vepři knedlo zelo, tak by měl zůstat doma. Bylo dostatek ovoce i zeleniny. S dezerty to bylo střídmější, ale nepřijeli jsme se vykrmovat..o)) Palačinka, puding a pribináček naprosto stačili.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Vybavení je v pohodě. Myslím, že jsem dost náročný člověk, ale toto mi naprosto stačilo, vždyť tam člověk vlastně chodí jen spát. Je si kam lehnout, je se kde osprchovat, umýt, jít na toaletu. K tomu nepotřebuji přepychové vybavení.

Na služby personálu si nemůžu stěžovat. V recepci všichni bezvadní a česky jsem se vždy domluvila. A když ne, tak rukama nohama...)) Jinak je možné mluvit rusky, ale to už jsem skoro zapomněla.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Krom drahých lehátek není co vytknout. Na pláž kousek a plážová hospůdka poskytuje příjemné útočiště, na odpočinek před sluncem. Mají zde výborné místní speciality, řekla bych že za rozumnou cenu. ( asi jako u nás v restauracích )

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Výborné strategické místo pro výlety. Přestupní stanice místního vláčku, který vás odveze buď na sluneční pobřeží, nebo do Nessebaru. Počítat se musí s tím, že místo je komplex hotelů.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Nemám problém s tím se sem znovu vrátit a doporučuji těm, kteří nehledají mouchy, ale umí si dovolenou užít.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 38 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Iva: Lidi nehledají mouchy... - 22. 7. 2015 17:53

... ale za peníze, které celý rok šetří, očekávají to, co jim slíbili v cestovce. Kdyby byli skromní, můžou sedět doma - nehledě na to, že Češi jsou známí tím, jak jsou skromní a tolerantní - prostě paštikáři. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání