Napsat recenzi

Dovolená 2013

Recenze hotelu Zefir Hotel *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 669x
Recenze se líbila: 443 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Bazének Bazének
  • Česká restaurace Česká restaurace
  • východ slunce východ slunce

Hotel má na svou kapacitu docela malý výtah,personál vcelku sympatický.Jen pokojské byly zamračené a neuměly ani odpovědět na pozdrav.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Pokoje byly čisté,koupelna nově udělaná.Bydleli jsme v pokoji 303,výhled z balkona do ulice.Do rána byla slyšet hlasitá hudba,takže se moc dobře v noci nespalo.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Snídaně vcelku dobrá,řekla bych,že každý si přišel na své.Jen ten gril pro zapékání toustú,by mohl být modernější,Víc jak dva tousty se nevejdou a lidé pak čekají frontu,aby mohli si připravit taky toust,ale chut vás brzy přejde,když před vámi čeká 6.lidí.Obědy dobré,jen méně ryb.Saláty vynikající,polévky také.Ovoce bylo,ale docela malý výběr.Odpolední zákusek a zmrzlina každý den stejné,nic moc.Ledové kafe za poplatek,ale také nic moc.Káva jen k snídani a pak až od 15.do 17.h.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Pokoje jsme museli opustit ve 12.h.Naši známí měli sebou malé dítě,chtěli se domluvit a popřípadně zaplati za to,že by mohli nechat malou po obědě ještě vyspat,ale na recepci o tom nechtěli ani slyšet.Takže paní byla docela neochotná.Wifi na recepci zdarma,což bylo dobré.Bazém první den super,ale ke konci pobytu se voda trochu zkazila.Nejvíce mě tedy překvapilo,že večer si návštěvníci hotelu nechali na lehátkách u bazénu už osušky,aby měli ráno místo.Což mě tedy dost překvapilo,ale ráno v 7.h byly všechny osušky na hromadě,takže jste místo u bazánu měla.Paní uklízečky které ráno chodili otírat lehátka a vytírat kolem bazénu,to měli docela dost rychle nacvičené.Byly docela k smíchu!Animátorky se snažily,dětem se věnovali.Dopoledne joga,pak aquaerobic,odpoledne vodní polo.Večer mini disco pro děti.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Moře krásně teplé,první dva dny moc veliké vlny,červená vlajka,takže se moc koupat nedalo.Ale od hotelu to nebylo vůbec daleko.Lehátka a slunečník za 24leva,docela dost drahé.Když si dáte osušku dole k vodě,vyhodí vás.Takže jen sedět v písku a nebo zaplait lehátka.Vstup do moře dobrý,moře čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Před hotelem stojí vláček,který vás doveze do centra města,spousty stánků s oblečením.Ve městě Nessebar nádherný aqupark,který stojí za návštěvu.Vedle hotel Kotva,kde můžou dětičky do 150cm za poplatek také navštívit aqupark.Ve městě Nessebar Česká restaurace,kde si dáte české pivo a nějakou dobrotu.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Klidně bych toto místo navštívila zase.Dovolená se vyvedla,ale každý si představuje ideální dovolenou jinak:-)))

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 38 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání