Napsat recenzi

4****???

Recenze hotelu Mercury Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 215x
Recenze se líbila: 326 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nechápu, jak se povedlo získat hotelu 4 hvězdy....Za co jako? Ubytování hrozné, jídlo také strašné (hodně lidí mělo zdravotní potíže), obsluha katastrofa.

Marně přemýšlím, za co bych hotel aspoň trochu pochválila..... Snad jedině, za českou animátorku Denisku, která se dětem hodně věnovala.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Polámané rošty v postelích, neskutečně rozvrzané přistýlky, každý pohyb dítěte vzbudil všechny, plesnivá koupelna, strašný smrad z odpadů. Úklid velmi zběžný, výměna ručníků a doplnění toal. papíru. Již ve vestibulu Vás upoutá zatuchlý smrad a jen marně doufáte, že pokoj bude lepší. Občas projde uklízečka s osvěžovačem v ruce a děti potom jásají, že to tam voní po jahodách... Po výměně pokoje, za který jsme museli doplatit, na první pohled lepší, ale na ten druhý, už to bylo stejné...

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Stravování nic moc dobrého, nic zajímavého se nekonalo. Žádná místní specialita. Neustále chyběly talíře, příbory, sklenice, hrnky. V automatu věčně nebylo pití pomeranč, jablko, kafe, víno.... po upozornění se na to slečna přišla podívat, odešla a do konce oběda už ji nikdo neviděl. Personál každou volnou chvíli zevloval na telefonech. Viděla jsem malého kluka, který se při večeři pozvracel na stůl, slečna co uklízela nádobí byla u toho. Setřela zem, jak utíkali na WC, uklidila ze stolu nádobí zametla ubrus smetáčkem a nechala tam ten pozvracený ubrus.S kým jsme mluvili, všichni měli nějaké střevní potíže, bolení břicha a zvracení, včetně nás. Z bazénu to nebylo, já jsem tam nebyla ani jednou.Toto se nám ještě nikdy na žádné dovolené nestalo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Animátorky se snažily, velká pochvala pro slečnu animátorku z CK, Denisku, šikovná a věnovala se dětem.

Jinak bazén.... první den voda úplně mléčná, druhý den vyčištěná, po 4 dnech pobytu voda opět začala být mléčná. Okolo bazénu málo lehátek asi tak 30. Z toho ještě některé byly rozbité. Pod jednou paní se lehátko normálně zlomilo a to byla štíhlá. Přišel plavčík, zeptal se, jestli je O.K. , sbalil rozbité lehátko a hotovo. Nové nebylo. Stejně tak židličky u posezení, slunečníky, vše praskalo a nic se nenahrazovalo. Rošty na kanálku okolo bazénu, hnusné černé, plesnivé, ztrouchnivělé. Stalo se pár úrazů, kdy probořily ty plastové rošty (i pod dětmi) a tekla krev, Někdo to měl i hodně řízlé. Přiběhl plavčík, donesl náplast, vytáhl kus zlomeného roštu, a donesl z okrajů kousek jiného stejně hnusného kousku, zasadil a jedeme dál. No katastrofa.

V baru u bazénu, šílený randál. Mladík, který tam pracoval si zřejmě spletl svou úlohu a místo nalévání pití, dělal DJ. Nebylo tam slyšet vlastního slova. když jsme si šli pro pití, 2x se ptal, co chceme, protože z toho randálu byl hluchý jak poleno. V tom ještě horším případě, tam nebyl, šel kouřit. Zastoupila ho tedy jiná slečna, stejně zdatná v pouštění hlasité muziky. V polovině srpna se ještě nenaučila slovíčka soda, fanta, orange. Neustále, místo pomeranče nalévala jablko a místo sody sprite. Ještě že nenalila dětem alko. Pivo nebo víno první 3 dny nenalévala vůbec, že ona nemůže, ale pak už se asi naučila beer a vine a nalila i to.

V jídelně, pokud někomu něco spadlo na zem, třeba ubrousek, tak to nikdo nezvedl, žádný úklid, zřejmě až po jídle.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Bulharské pláže známe, voda teplá, ráno čistá. Odpoledne vlny, dětem se to líbí. Bohužel drahá lehátka a slunečníky. Na ručníku můžete ležet až za lehátkama, ale v pohodě. Na pláž se kousek projdete, ale nám to nevadilo.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Hodně živé místo, jste v centru všeho dění. Do rána tam frčí bary a veškeré atrakce. Dcera zvracela ve 3,30 ráno a potom v 5 ráno a všechno jelo na plný pecky. Kdo má lehké spaní, tady se rozhodně nevyspí. Vhodné spíš pro mladé, ale pokud to nevadí rodinám.... Nám to moc nevadilo ( 2 malé děti)

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Celkový dojem hrozný, už nikdy více HOTEL MERCURY!!! Jsme doma druhý den a stále máme zdravotní potíže. Máme i jiné zkušenosti z Bulharska, ale s tímto jsme se ještě nesetkali. Fakt strašný. Sice tam byla i nějaká manažerka, ale buď to nevidí, nebo nechce vidět.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání