Napsat recenzi

Bulharsko, už nikdy. Tento zájezd mi prodala cestovní kancelář **********.

Recenze hotelu Mercury Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 2 306x
Recenze se líbila: 521 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 5
  • Zmrzlina pro mé děti. Zmrzlina pro mé děti.
  • Přes den je tento  odporný box zakrytý ještě odporenější hadrou. Přes den je tento odporný box zakrytý ještě odporenější hadrou.
  • Mravenci v koupelně. Mravenci v koupelně.
  • Tak vypadá naleštěný stůl. Tak vypadá naleštěný stůl.

Dobrý den, jmenuji se Petr Jurečka a touto cestou Vás musím varovat.

Využil jsem služeb cestovní kanceláře ********** od 09.08.2014 - 20.08.2014 . Odletěl jsem se svou rodinou na vysněnou rodinnou dovolenou do Bulharska,

kde jsme zažili velmi nepříjemné pocity. Cestovní kanceláří ********** nám byl doporučen hotel Mercury pro rodinny s dětmi. Byli jsme zděšeni hygienickými podmínkami. To také nakonec mělo za důsledek veliké střevní potíže celé naší rodiny.

Po příjezdu jsem u cestovní kanceláře ********** reklamoval doporučený zájezd. Cestovní kancelář mi napsala, že v té době byly zjištěny střevní potíže i v jiných hotelích a letoviscích. Já ,ale nereklamoval nějaký průjem, Já reklamoval špatné hygienické podmínky hotelu co mi byl prodán. Další problém velice nepříjemný zapáchající odér v jídelně, děti mi díky tomu odéru odmítaly chodit do jídelny. Na pokoji byla satelitní TV s pouze 5 Bulharskými programy. Wifi neustále přetížena tak, že si člověk nepřečetl ani email. Mravenci v koupelně. Na pokoji se uklízí každý den, ale to Vám jen vymění ručníky a dají toaletní papír. Za 10 dnů nikdo neuklidil. A vrchol všeho byly dva mrazící boxy na zmrzlinu pro naše milované děti viz. foto!!!

Jeli jsme na dovolenou s cestovní kanceláří ********** , protože jsme chtěli předejít těmto problémům a nebo kdyby se nějaké vyskytly, tak jsme si mysleli, že se k tomu cestovní kancelář bude umět postavit. Při reklamaci jsme zjistili, že je jim naše zkažená dovolená ukradená.

Až se podíváte na fotografie čtyřhvězdičkového hotelu co mi byl prodán, tak sami uznáte, že reklamace byla opravdu oprávněná!!!

Ubytování  průměrně (2,6/5)

10 dnů bez ůklidu. Doporučuji si přibalit mycí prostředky, abyste si mohli alespoň umýt vanu a wc.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Nedovařené jídlo, velice zapáchající odér v jídelně. Po stolování Vám stůl uklidí pouze smetáčkem, takže se Vám ruce přilepí..........

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Wifi téměř nefunkční, pokud se Vám podaří připojit, nebojte v zápětí budete pro pomalou rychlost odpojeni. TV sat. 5 bulharských programů.

Jediné co musím vyzdvyhnout, jsou skvělí animátoři.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Las Vegas

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Děs.n Bulharsko nás tedy absolutně neohromilo. Měli jsme strach z Egypta jižních zemí ze střevních potíží. Myslím si, že by měly být rodiny s dětmi upozorňovány při výběru zájezdu, že v této oblasti a lokalitě jsou průjmy téměř běžnou záležitostí. Přitom cena těchto zájezdů je srovnatelná s letovisky, které si své hvězdy opravdu zaslouží.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Petr Jurečka: Cenzura - 27. 9. 2014 17:05

Asi si se cestovní kancelář za své jméno stydí, když její název zmizel z této recenze. Jak je možné, že mi někdo poupravil mou rezenzi? Pouze jsem napsal své překrásné zážitky z báječné dovolené a také označil firmu která mi ty zážitky prodala a moc se k tomu nepostavila. reagovat

Petr Jurečka: ********** - 27. 9. 2014 18:51

Na těchto stránkách nevěřím v pravost recenzí, protože má recenze byla upravena. Doufám, že tento nadpis, už nebude smazán. Považuji za velmi urážlivé a nevhodné, že si někdo dovolil bez mého vědomí poupravit mou recenzi. Pokud jsem zveřejnil jméno hotelu a země, kterou jsem navštívil tak nechápu proč bych nemohl zveřejnit cestovní kancelář, která mi prodala a doporučila tak skvělý zájezd. Velmi by mě zajímalo kdybych napsal pozitivní recenzi na hotel i cestovní kancelář zdali by také byl smazán název cestovní kanceláře? reagovat

Jiřina Mohylová: Bulharsko - 27. 9. 2014 19:00

Dobrý den, prosím jak se jmenuje cestovní kancelář se kterou jste cestovali? Je to tajné, že název křížkujete? děkuji za odpověď. reagovat

Administrátor Recenze.cz: Názvy cestovních kanceláří - 28. 9. 2014 20:57

Dobrý večer, reaguji na Váš včerejší komentář. Portál www. recenze.cz je určen výhradně pro recenze hotelů a jejich služeb, nikoli pro hodnocení služeb cestovních kanceláří. Z toho důvodu, jsme se rozhodli jména CK nezveřejňovat . Názvy CK odstraňujeme nejen v případě negativních ale také v případě pozitivních recenzí. Pro hodnocení cestovních kanceláří existují jiné webové portály, které jsou vytvořené právě k tomuto účelu. Děkujeme za pochopení. reagovat

Petr Jurečka: Re: Názvy cestovních kanceláří - 29. 9. 2014 7:16

Děkuji za vysvětlení. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání