Napsat recenzi

Belvedere Primorsko

Recenze hotelu Belvedere Club Hotel ***** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 784x
Recenze se líbila: 427 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V tomto hotelu jsme byli letos již potřetí (naposledy před 5 lety). Ubytování a bazén na stejné celkem dobré úrovni, čistší pláž i město, vylepšeny byly služby animačního týmu.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Víme, že hotel nemá klimatizaci, ale nikdy jsme s tím neměli problém - letos jsme ovšem dostali pokoj na jih - do ulice. Tak jsme zjistili, že to trochu problém být může. Ovšem za 2 dny jsme si zvykli a přemýšleli, zda vůbec využujeme možnost změnit pokoj, což jsme měli přislíbeno při uvolnění pokojů. Možnost jsme nakonec využili. Čisto, výměna ručníků i povlečení dostatečná.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Nabídka středně široká, výběr z několika jídel, dostatek zeleniny i ovoce. Večer různé sladké moučníky. Dcera má bezlepkovou dietu, ani ta nebyla překážkou - v jídelně je seznam jídel s alergeny, ale nedá se jím bohužel moc řídit, protože mnohá jídla jsme vůbec nezaznamenali, že by byla někdy k dispozici, jiná naopak v seznamu nebyla uvedena. Ale řídili jsme se zdravým selským rozumem:-) A o bezlepkové zákusky jsme požádali - těmi dceru poté bohatě zásobovali:-) Jen jsme pracně zjišťovali, zda zmrzlina podávaná v rámci dětského all inklusive je bezlepková, tvrdili, že není, ale když jsem se konečně domohla obalu, zjistili jsme, že bezlepková je - to bylo radosti:-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Pokoje menší, jak zde někdo také uváděl, ale byli jsme na nich opravdu minimálně, takže to vůbec nevadí. Wi-fi někdy trochu pomalejší, ale na tom dovolená nestojí:-) SMS a mail jsme odeslali:-) Veškerý personál ochotný (od recepčních přes číšníky až po uklízečky), možná občas nedůtklivá byla paní obsluhující bar dětského all inklusive. Z animačních programů večerních i denních si musí vybrat snad každý - my to brali spíš jako bonus navíc s možností to využít, takže jsme v tomto směru nebyli nároční. Syn - sportovec byl nadšený, dcery - výtvarnice byly také spokojené s vyrobeným tričkem.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Věděli jsme, co nás čeká, ale byli jsme asi ještě spokojenější. Pláž čistá (chodili jsme zpravidla na severní, ale párkrát jsme byli i na jižní), dozor plavčíků vhodný. Vzhledem k počasí jsme si užili moře klidného i s vlnami. Někdy byly v moři řasy, ale to je přece příroda! Na severní pláži navíc naprosto minimálně.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Vyhovuje nám, že pláž není daleko a že je blízko i centrum se zábavou a obchůdky.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Super! Zase někdy přijedeme;-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 40 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání