Napsat recenzi

Michal

Recenze hotelu Bieno Venus Hotel & Spa **** (Turecko - Side - Titreyengöl)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2024
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 7 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená v tom to hotelu se nám moc líbila

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Hotelové pokoje jednoduché ale bohate stačí na přespání, matrace trochu tvrdší ale nic hrozného,wifi je po celém hotelu jen za zaplacení 5 dnu nás stálo 10euro ,free wifi je na recepci strašně pomalá a vypadává

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Snídaně,obědy, večeře jsou super a člověk jsi vždycky něco vybere,horší je to s drinkama večer,tvrdej alkohol je Gin,vodka,likéry není rum (coz mi na večer chybelo,)dále jsou placené drinky jako Cubalibre,tequila sunrise, sex on the beach atd... Večeře končí v 21:00 po té už se člověk nenaji

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Personál se snažil uklizel hned talíře ze stolu když člověk dojedl ,byli usměvavý a se vším pomohli.Měli hezký animační program každý večer pro děti

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž je vidět že už má něco zasebou ,stará lehátka ,Moře je hodně divoké a ryby koušou na nohou strupy a docela to dost bolí

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Dá se udělat výlet do historického města Side a na trhy taky ,je to kousek autobusem ale zastávky tam jsou chaotické ,stojíte u kruhače a musíte mávat na bus nebo jet tagem za 12 e .

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Celkove jsme byli s dovolenou spokojený a určitě by jsme doporučili

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání