Napsat recenzi

Jednou stačilo

Recenze hotelu Bieno Venus Hotel & Spa **** (Turecko - Side - Titreyengöl)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2024
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 12 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Bylo nám řečeno ze tento hotel je pro nenarocne lidi, coz jsme si s pritelem mysleli ze jsme, ale realita byla jiná

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Hotel je vzhledově moc pekny, o tom zadna, ale co musim opravdu vytknout jako velké mínus, ze mimo recepci po celem hotelu nefunguje klimatizace, respektive maji ji i v jidelne napriklad, ale fouka jen teply vzduch, takze v moment kdy je venku pres 40 stupnu to opravdu prijemne neni, na pokoji jsme klimu meli, ale chladila tak z pulky a jen kdyz jsme tam byli, prvni den jsme dostaly horsi malinky pokoj, ale to se muze stat to sem nebrala jako nic spatneho, pak jsme dostaly lepsi pokoj s balkonem a vybaveni pekne, jen nam v koupelne neskutecne smrdeli odpady.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Na jídlo jsme se tesily, to same na drinky apod jak to v all inclusive chodil, jak lidi pisou recenze ze siroky vyber jidla, no nevim, samozrejme nase chyba byla ze jsme se nepodivaly na typickou tureckou kuchyni, ale vyber byl strasne malinkaty, maso temer zadne, a kdyz uz bylo, tak s kostma, jinak sama zelenina a ve vsem kopr, zakusky zajimave, co se tyce piti, za dzus k snidani chteji poplatek, a veskere michane drinky u vsech baru jsou placene za 7€, dostanete jinak max pivo nebo vodka/rum s colou ci jinymi slazenymi napoji, ale tu vodku/rum lejou z jedny a ty samy flasky. Nerikam ze jsme se nenajedly, ale bylo to spise o zelenine protoze ten vyber byl fakt tragicky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení dobré, když nepocitam tu vyse uvedenou klimatizaci, bazén teplý, ale to v srpnu se nedá co dělat, nevyhodu beru ze kdyz chtel jit clovek k bazenu tak od 7 rano si lidi zabraly vsechny lehatka a nemate samci minimqlne do 5-6 odpoledne si najit lehatko pokud nemate fakt stesti, lidi si tam hodi rucniky a pulku dne tam nejsou. Personal prijemny ale moc bez znalosti anglictiny.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Moře zachranilo cele nase zklamani, krasne ciste, hodne byly vlny a clovek se nenudil fakt parada, jen pokud sem letite na dovcu se strupem tam zalepit jsou tam ryby co kousou radi strupy a hodne do krve, me i pritelovi kousaly ty sama mista a dost to boli. Byvaji u brehu, dale pro nekoho nevyhoda ze je plaz dal od hotelu, nam to tolik nevadilo

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Kdyz clovek vysel z hotelu vsude mel kramky, moznost jet busem kousek od hotelu do mestecka side kde to stoji za to.. jen si hlidejte sve veci

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Asi jsme hold narocnejsi ale od all inclusive cekam trochu neco jineho a klimatizaci v hotelech v techto destinacich beru jako samozrejmost, bohuzel tomu tak neni, hotel je spis slabsi 3*, priste uz sem rozhodne nepoletime

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 21 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání