Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Can Garden Beach Hotel **** (Turecko - Side - Side)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2024
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 15 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená pro milovníky historie a klidu.

Ubytování  průměrně (5/5)

Malé, klidné místo. Ubytování v bungalovech, které jsou trochu těsné, ale stačí. Čisto, úklid probíhal denně. Minibar na pokoji doplňován denně. Co bylo šokující pro nás, že jsme byli ubytováni přímo v areálu starověkého města Side, jen jsme vylezli z hotelu a mohli obdivovat tu krásu. Resort je plný květin, fontán a koček, které neobtěžují.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Výběr skvělý, dostačující, jídlo chutné. Přes den menší svačinky, koktejly. Ne všechny jsou v rámci all inclusive a podávají se jen u bazénu, což byl trochu háček, než jste s tím došli na pláž byl roztátý led a za chvíli teplý celý koktejl.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Personál usměvavý, nápomocný, animátoři nevtíraví. Večerní program pro děti se stále opakoval, byli jsme ubytováni hned vedle místa konání akcí a šlo to na mozek. Pro dospělé ukázky tureckých tanců, ohnivá show... Vše po 10 hodině večerní utichlo. Co potěšilo a překvapilo, že jsme ihned po přijezdu dostali malé občerstvení. Personál hovoří hlavně německy (drtivá většina hostů jsou Němci), domluvíte se i anglicky, rusky.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Vstup pozvolný, po písku na jednom místě, jinak okolo byly šutry, respektive zbytky starého přístavu. Ty jsou velké a vesměs hladké. More čisté, bez ryb. Lehátek dost, na pláži jeden bar s pivem, vodkou a nealkem, koše u lehátek. Pláž písčitá, čistá.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Mezi hotelem a pláží je promenáda vedoucí až do centra Side, lemována spousty obchody a restaurací. Večer plné lidí, živé. Starověké Side bylo rozsáhlé, nové Side jej plně respektuje. Do centra se dostanete i když to vezmete přes tu nejstarší část, tedy po oficiální cestě. V okolí hotelu pěší chůzí další obchody, bankomaty. Turecká příroda cca 4 km daleko. Celkově okolí je úžasné, na své si přijdou shopaholici i milovníci historie.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Příjemná lokalita, celkově klidný hotel. Poskytnuté služby dostačující, i když jsme čekali za tu cenu trochu více, nicméně lokalita to vynahradila a spokojili jsme se s vysvětlením, že si ji platíme. Nemohu si neodpustit srovnání s tureckým Kyprem, kde jsme za méně dostali více služeb i se super lokalitou, ale jak jsem zmiňovala, platili jsme zde hlavně za lokalitu, která nám vše vynahradila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání