Napsat recenzi

Nocni mura v Turecku

Recenze hotelu Side Win Hotel & Spa **** (Turecko - Side - Kumköy)

Hodnocení:
průměrně: 1,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2024
Přečteno: 57x
Recenze se líbila: 24 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 7
  • Místní v mokrých plavkách si klidně sednou na čalouněné židle ! Perzonál jim nic neřekne ! Paní přišla v šatech sedla si a byla jak když si sedla do louže !!! Místní v mokrých plavkách si klidně sednou na čalouněné židle ! Perzonál jim nic neřekne ! Paní přišla v šatech sedla si a byla jak když si sedla do louže !!!
  • Tak se sebere nádobí a 2,3h ti zde stojí s krasne to tu smrdí !!! Tak se sebere nádobí a 2,3h ti zde stojí s krasne to tu smrdí !!!
  • Fronta na jídlo kdo chce gryl čeká od 17hod ve frontě a možná se dočká !!! Fronta na jídlo kdo chce gryl čeká od 17hod ve frontě a možná se dočká !!!
  • Stejný bordel u bazenoveho baru a lednice co ohřívá vodu !!’ Zde led také nemají do pití !!! Stejný bordel u bazenoveho baru a lednice co ohřívá vodu !!’ Zde led také nemají do pití !!!
  • Příprava na box do jidlenly opět fronty jak v supermarketu !!!! Příprava na box do jidlenly opět fronty jak v supermarketu !!!!
  • Koupelna moc čisté a krasne vse od plísně praskle či není kryt na kanálku ve sprše !!! Koupelna moc čisté a krasne vse od plísně praskle či není kryt na kanálku ve sprše !!!
  • Jízdní rad hotel - pláž a pláž - hotel !!! Pan řidič nikdy nečeká !!! Takže se nespolehejte, ze 3-4 min mate cas. Vyložil lidi na plazi a 12:02h jsem tu byla, ale on ne !!!! Jízdní rad hotel - pláž a pláž - hotel !!! Pan řidič nikdy nečeká !!! Takže se nespolehejte, ze 3-4 min mate cas. Vyložil lidi na plazi a 12:02h jsem tu byla, ale on ne !!!!
  • Zlomena lehátka či praská úplně na plazi je to 90% na odvoz do spalovny !!! Zlomena lehátka či praská úplně na plazi je to 90% na odvoz do spalovny !!!
  • Pláž realita - lehátka nikde a když ano prasklá, zlomená - nepoužitelná ! Pláž realita - lehátka nikde a když ano prasklá, zlomená - nepoužitelná !
  • Sprcha u které nikdo neodhrabe pisek !!! Sprcha u které nikdo neodhrabe pisek !!!
  • Část něčeho u restaurace - automat na pití nefunkční led neexistuje !!! Část něčeho u restaurace - automat na pití nefunkční led neexistuje !!!
  • Převlékárny na plazi - stačí a chcací koutek, protože WC to nezvládne nikdo. Převlékárny na plazi - stačí a chcací koutek, protože WC to nezvládne nikdo.

Po příjezdu do hotelu - nepříjemný recepční co prý chceme?!! Dal nám pásky a ze máme jít na jídlo, ze na kufry nikoho nemá. I když jsem dala 10€ nezájem. Šok pro příchodu do restaurace: podlaha klouzala, mastná, mokrá, jídlo na podlaze a k večeři jen ryze a nějaké vnitřnosti. Po příchodu zpět na recepci - v hotelu se válel všude odpad (schodiště, podlaha..) Perzonal nic neřeší mají vše na háku. Pokoj nebyl špatný, ale postel tvrdá jak beton. Koupelna futra se loupou, ve sprše chybí kryt odpadu. Další den sem se modlili, aby to bylo lepší :))) Příchod na pláž, protože autobus jezdi od 9:30h od hotelu !!! Na fotce pláž vyleštěná lehátka ukázkové srovnané. Realita - lehátka na hromadě, 90% smrdí úrazem (prasklé) Manžel si sedl a byl v lehátko jako burger v housce - opravdu paaaraaada. Pláž neudržovaná, kdo co kde odhodí nebo je v koších na odpad opět perzonal neřeší !!! Aňa WC to nikdo neuklízel asi co hotel stojí !!! Kolem jsou pláže hotelů v okolí a tam ne poznat ta 4* či 5* TOHLE JE OSTUDA a lidi kolem dojdou a ptají se co to je ?!! Oběd na plazi - chlapec děla burgery už v 9:00h hodí to do nádob a nazdar. Už zaměstnanci co tam pracuji nejsou čistí mají špinavé oblečení a celé je to podivné. Hranolky také přesmažené jak podražka od bot. Ihned řešeno s delegátem, ze hotel nemá 4* úroveň. Na schůzce Vám se skleněnou hlavou řekne “ no to víte, mají tu tobogany, tak mají 4*” jinak to byla 2* !!! A JSME DOMA!!! CK prodává tento hotel i když vědí co se zde děje a je jim jedno, ze tu klient umře či se zraní ! Večeře v hotelu od 17:20h fronta kolem bazénu asi tak 150lidi !! To když jsem viděla, tak jsem si řekla TO SNAD NE !!! V 18:00h otevřena páska a lidi se tu doslovně perou o jídlo jako by měl byt konec světa ! Hotel využívá 90% Turků a někteří jsou asi z nějaké chudé části Turecka, tak tu je toto. Neberou si 20 talířů plných žrádla a za 2min. po otevření restaurace zde nemáte šanci si něco urvat. Šlapou lidem po nohách, lokty se tlačí bez nějakých front - PROSTE ZOO HADR !!! Delegat nám nabídl hotel co CK prodává za cca + 6000Kc dle naši původní smlouvy ! Bohužel jste v destinaci, tak cena je jiná osoba 230€ = 11.000Kc !!!! Za týden pokojská ani za peníze do ruky nepřevlékla postel a pro ručníky a s odpadky sem si chodila sama a prosila je o čisté ! Týden sem si to tady užila - teď jsem doma s chřipkou a kašel, že mě asi vylezou plíce krkem. Zda nemám covid, tak se s toho asi půjdu někam v Praze najíst !!’ Čekám tedy na reklamaci od CK jak budou řešit a zda ne, tak to co mám na videu v záznamech bude v TV a na čoice !!! Delegat upozorňuje ať sem nové klienty neposílají, ze jen zde píše u každého reklamace, ale i tak se nic neřeší a lidé sem posílají nové a nové !!!! Je to jeden velký podvod od CK a kdo tuhle ubytovnu Evropanům prodá, tak to dělá úmyslně !

Ubytování  průměrně (1,9/5)

Postel jak beton. Když se jeden otočí, tak druhy je vzhuru. Matrace špinavé s překvapením co nech člověk ani vědět co to je !

Strava a stravování  průměrně (1,8/5)

Jídelna se studenou slichtou - pokud tedy něco bude ?!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,9/5)

Barman, když jsem chtěla Sex on the Beach bez alkoholu mi ho nechtěl udělat, ze je tam tenhle koktejl ! Nemají VUUUBEC led ! Takže koktejl je jak chcanky !!’ Nechápu, ze na baru nemají led !!!! Lednice u baru také nefunguje cca 40% voda tedy tepla a u restaurace stejný příběh.

Pláž a moře  průměrně (2,7/5)

Lehátka po příchodu 1.den na plazi - rozházené jak po nějaké válce ! 90% k nepoužili zlomena či praskla !!! I když přijdete na pláž v 8:00h vezmete si 1.rady lehátek :)) počkejte si na 9:30h až přijdou místní - ty se vás ptát nebudou lehátka začnou stoupat jak JIM se to líbí, protože oni mají děti a i když je místo vzadu NEZAjEM !!!! Nebo přišla Ukrajinka a namackla si hehatko vedle mého muže, takže z lehátka nebylo možné slast !!!! Opravdu IQ ***.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Díky BOHU bohu za ty dary, ze vedle hotelu je super PIDE restaurace Sahin !!! Zde se dva lidé mají za 15€ jinak bych asi v hotelu zdechla !

Celkový dojem  průměrně (1,8/5)

Dojem ?!!! Proste 1000% zničena dovolena na kterou jsem čekala rok !!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Radka Surovcáová: Reakce na předchozí komentář - 11. 9. 2024 8:30

Musím reagovat na sálodlouhý komentář . Byla jsem tu začátkem června a velká spokojenost. Vše bylo OK, Žádná špína na pokojích, Je to jen o lidech , a že některé muslimské rodiny se chovají jak prasata o tom žádná. Ty kvanta jídla nabraného, rozjezeného je jejich vizitka. To samé se děje v Egyptě .V bufetě na pláži přišla rodinka asi Turci , holiče spadly na zem hranolky a nikdo z dospělých to po ní nezdvyhl až personální z bufetu to uklízet. Ten bordel není po Čechách , Polácích, atd…, ale po těch muslimských turcích, oni nic neřeší . reagovat

Hana: Re: Reakce na předchozí komentář - 11. 9. 2024 13:21

Dobry den, ja pracuji v CK a v Turecku jsem byla na pracovni ceste, takze vim co je 4* a co je ubytovna. Neverim, ze v dobe co jste v hotelu byla, byla i plaz ukazkova?! Vzdyt tam je 98% lehatek popraskanych ci uz na odvoz na smetiste. Muj manzel je Turek a to co videl tady ho doslovne polozilo. Zamestnanci v hotelu restaurace a plaz - spinave obleceni tyden stejne. Nikdo nam za tyden neprevlekl postel. Kdybych si nesla sama s odpadky a rucniky, tak nam je nechaji tyden. Na dverich byla uklizecka i penize 5€ a pokojská se ani neobtezovala tam jit. Kazdy kdo na hotelu byl psal reklamace. Takze info, ze hotel byl OK tomu neverim. Je to hotel 2* jak nam rekl i clovek z hotelu, protoze tam jsou tobogany. Tohle byl od CK podvod. reagovat

Radka Surovčáková: Re: Re: Reakce na předchozí komentář - 12. 9. 2024 10:40

Psala jsem , že jsem byla začátkem června, takže pak snad na letišti stávkovali a je možné, že stávkovali i v hotelích. Pár lehátka bylo prasklých, pokoj jsme měli čistý,uklizený, personál v recepci byl ochotný a příjemný.Barmani byli taky v pohodě. A je to hotel zaměřený na rodiny s dětmi. Tobogány jsou i v 4,* a i 5 * hotelu. My jsme byli bez dětí, takže bohužel si mohu jen stěžovat na lidi , kteří si dovolenkovali. reagovat

Veronika : Re: Reakce na předchozí komentář - 11. 9. 2024 19:48

Proč urážíte turky nechápu a jestli jste vůči nim zaujatá, tak si vyberte na dovolenou jinou zemi, kde vás nebude nikdo štvát. reagovat

Radka Surovčáková: Re: Re: Reakce na předchozí komentář - 12. 9. 2024 10:28

Proti Turkům nejsem zaujatá, obchodníci byli skvělý, ale bohužel ty rodiny , které si nasnášely plné stoly jídla a nechávali to rozrýpané nebo netknuté byli muslimové. Jestli se nemýlím , tak muslimské ženy mají ty svoje oblečky se zahalenými vlasy.A myslím si , že doma tohle nedělají, ale na dovolené hold se chovají jinak. reagovat

Vera: Re: Re: Re: Reakce na předchozí komentář - 17. 9. 2024 17:29

Dělají to převážně rusáci reagovat

Hana: - 12. 9. 2024 12:42

Kdybych urazela Turky, tak nemam manzela z Turecka !!!!! Bohuzel nekteri nejsou slusne vychovani a proto v hotelu byl bordel jaky byl !!!! Takze nechapu co me tu pisete, ze urazim?! Prijdu Vam normalni, ze Vam prijdou na plaz v 10h a stehuji Vam lehatka na Kerch jste od 8h rano ?! Sorry drza zver to byla a i muj manzel TUREK se ptal co to jako znamena !! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání