Napsat recenzi

Hotel Side Alegria

Recenze hotelu Side Alegria Hotel & Spa ***** (Turecko - Side - Kumköy)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2024
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 23 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Side Alegria Turecko

Hotel pôsobí veľmi pekne, čo sa týka interiéru aj exteriéru. Bohužiaľ ani zďaleka nespĺňa 5* ako si hotel uvádza, čo sa týka hlavne reštauračných služieb a personálu. Niektorým dovolenkárom zo Slovenska hotel neposkytol ubytovanie hneď, stal sa aj taký prípad, že dva dievčatá spali jednu noc na chodbe, iných dali do pivnice, kde nebola ani teplá voda a niektorí si počkali na pridelenie izby aj 5 hodín, čo si myslím, že je celkom nepríjemné a vie to znechutiť dovolenku.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

V izbách bol síce starší nábytok, ale nič nechýbalo, upratovanie zabezpečené na dobrej úrovni.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Raňajky začínali o 7.30 h, stalo sa, že o 7.45 h nebola v automate káva a ani „džús“, museli ste ísť hľadať ďalší automat, alebo čakať, kým sa personál rozhýbe a začne fungovať. Obed začínal o 12.00 h a trval do 14.00 h. Nám sa 2x stalo, že sme prišli na obed o 13.15 h a už sme si okrem ryže a hranoliek nemali čo naložiť, kuchári to zaklincovali jednoduchým slovom „finiš“. Je nemysliteľné, aby 5* hotel nedokladal jedlo, vzhľadom na to, že do ukončenia obeda bolo ešte 45 minút. Večera už bývala pestrejšia na šaláty a bohatšia na jedlo, ale nachádzalo sa tam dosť polotovarov, čiže kuchyňa bola na dosť slabej úrovni.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Personál v reštaurácii bol na bode mrazu, len sa premávali, neodpratávali taniere po jedle, na čistý stôl bolo potrebné takmer stále čakať, príbor ste si museli od čašníka pýtať a po pitie chodiť k výčapu, pritom pred 5 rokmi fungovalo všetko, tento rok nič.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž bola pekná, celkovo pôsobila veľmi príjemne, more bolo úžasné s pozvoľným vstupom, tomu sa nedá nič vytknúť.

Na pláži neochotný pán, len povykladal na jedno ležadlo matrace, ktoré si každý nosil sám na svoje ležadlo. O 16.00 h ich už začínal zberať, čo bolo celkom netaktné, lebo na pláži dovolenkári bývajú aj do 18.00 h a aj dlhšie. Bar na pláži bol otvorený do 17.00 h, ale hodinu pred ukončením už nemali, alebo nechceli čapovať pitie, chladničky s vodou takmer od 16.00 h uzamknuté na zámok a káva z automatu mala skôr príchuť vody, ako kávy.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Cesta na pláž neupravená, zarastená a zďaleka nebola vzdialená 200 m od hotela, z pláže do hotela sa išlo do mierneho kopca.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Hotel nespĺňa služby 5 * hotela, sklamanie čo sa týka stravovania a personálu v reštaurácii.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 16 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání