Napsat recenzi

Sunis Elita Beach Resort & Spa ***** Kizilagac

Recenze hotelu Sunis Elita Beach Resort & Spa ***** (Turecko - Side - Kizilagac)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2024
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 15 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je obrovský, má velké množství pokojů a apartmány u bazénu. Pokoje jsou čisté, my jsme měli s přistýlkou, vše v pořádku. Na pokoji byla malá lednice, kde denně doplňovali nápoje, také trezor a wifi po celé budově zdarma, někde se internet chytal hůř, ale při takovém množství lidí se není čemu divit. Jídlo bylo výborné, velký výběr a všeho dostatek, postupně doplňovali. V určitou dobu byla hlavní restaurace na snídaně, obědy a večeře (byla většinu času plná lidí), dále u pláže byla další venkovní restaurace, která byla od obědu do odpoledne. Po cestě od bazénu na pláž bylo ještě jedno posezení, kde se dělala pizza z pece a paní dělala výborné placky na sladko i na slano od 12:00 do 15:30. Také tam je lobby bar a další. Nápoje u bazénu byly také dobré, dělali míchané nápoje, mojito apod., také ledovou kávu, ale i mléčný shake, byla tam také zmrzlina (ta byla i v hlavní restauraci). Na pokoji, recepci i restauraci byla klimatizace. Na pokoji se dala regulovat a fungovala dobře. Pláž byla čistá s kamínky, někteří nosili boty, ale dalo se to i bez nich, v moři byly velké kameny, to vůbec nevadilo, byl tam na začátku celkem rychlý spád a hloubka např. po 2m. U pláže bylo molo, odkud se dalo také po schodech jít do moře, kde už byla hloubka, na molu byly i lehátka. Lehátek byl dostatek, u bazénu bylo více obsazeno, ale nějaké místo se také našlo. Zábava a animátoři také dobrá, pro děti bohatý program, také vodní aerobic aj.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pěkné, čisté, klimatizované. My jsme nebyli ubytováni přímo v hotelu, ale v 3. patrové budově u bazénu, kde byl klid, jen jsme to měli kousek dál. Na pokoji byla sprcha, fén, balkon, malá lednice i trezor.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Není co vytknout, velký výběr slaného i sladkého, ovoce, výborné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Součástí hotelu je SPA, kde dělali masáže aj. a kde se chodilo pro ručníky. Také příjemně klimatizované. Na pokoj nás dovezli, veškerý servis perfektní. Obsluha příjemná a ochotná.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž byla čistá s kamínky, někteří nosili boty, ale dalo se to i bez nich, v moři byly velké kameny, to vůbec nevadilo, byl tam na začátku celkem rychlý spád a hloubka např. po 2m. U pláže bylo molo, odkud se dalo také po schodech jít do moře, kde už byla hloubka, na molu byly i lehátka. Lehátek byl dostatek, u bazénu bylo více obsazeno, ale nějaké místo se také našlo. Moře bylo čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Kousek od hotelu byly stánky s nákupními možnostmi, slušný výběr, dobré ceny.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Perfektní, byli bychom tam i mnohem déle.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 13 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání