Napsat recenzi

Zkusenost z rodinné dovolené

Recenze hotelu Master Family Club Resort ***** (Turecko - Side - Cenger)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2024
Přečteno: 5x
Recenze se líbila: 25 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dobrý den všem, kteří uvažujete o tomto hotelu. V nejhorším případě pro skromnou dovolenou s dětmi.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Pokoj omlácený, uklizeno 2x za týden. Koupelna úplně plesnivá, klika utržená. Vyrazit z nich čtvrtou přikrývku, když jsme na pokoji 4 osoby, bylo na tri hodiny( rozuměj: jakési hrubé prosteradlo, které funguje jako noční peeling. Když se nepatrně na slunci připečeš, tak tě tohle prostěradlo nenechá ani vyspat). To, že je pokojíček pro 4 s palandou mě v petihvezdickovem pokoji nenapadlo a vůbec jsem se na něco takového v cestovce nezeptala. Takže to nebudu hanět, ale dejte si na to pozor.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

V teplém červnovém počasí je převaha smaženého jídla šok. Velký nedostatek ovoce a zeleniny, děti vám tu nakonec týden budou na hranolkách. Talíře špinavé, musíte je přebrat, než si můžete jít vůbec do bufetu něco nabrat. Jídlo je nedochucené ( ok, je to hotel pro rodiny s detmi), ale zároveň často a nečekaně pálivé. Nápojový automat s džusy věčně prázdný nebo porouchaný, kávový automat ještě horší.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Zde začnu pozitivne: personál, který vaří, obsluhuje, nalevá pití na barech apod, je nesmírně milý a ochotný. Jejich nadřízení docela ochotně vyřeší pripadny problém, když jim řeknete. Všude jsou kasičky na dýška, ale my jim je dávali adresně do ruky.

A pak zde máme recepci: Záplava arogantních ulhaných, nadřazených recepčních, kde bych jako nejhoršího vypíchla mrňavého Turka jménem Yusuf ( nebo tak nějak). A pak dvě Rusky, které snad byly ještě horší. Naprostá neochota, jen je obtěžujete. Asi bych dala k dobru dvě příhody z mnoha: Při příjezdu jsme se zeptali, zda můžeme mít pokoje u sebe nebo ne daleko od sebe. Coz nebyla prosba jen kvuli pohodlí, ale my jsme cestovali 4 ( 2 dospělí s vnoučaty) a druhá skupinka byli moje osmdesatileti rodiče se čtyřletou neteří), tak deti chtěli být pospolu a bylo třeba se i o rodiče trochu postarat. Prý ne a byli jsme nejdál jak to šlo. Ovšem za dva dny cedule pod dveřmi, ať rodiče přijdou na recepci. Tam nám řekli, že se budou. rodiče stěhovat, že ten pokoj je větší a potřebují jej pro někoho jineho. Rodice se odmítli stěhovat a že klidně doplatí rozdíl, jestli tam nějaký je. Delegátka byla úplně k ničemu a preskocim teď několik hodin dohadování. Zablokovali vstup do pokoje, takže jsme v poledním vedru balili, táhli všechno přes celý areál a pokoj, který rodiče dostali, byl vedle nás. Byl celou dobu prázdný.....Jeden by pochopil tu kolosální neschopnost v ubytováváni na recepci, kdyby byli slušní, požádali/omluvili se, pomohli s kufry apod. Ale tohle fakt nechcete zažít. Být někde v Evropě autem, sbalíme to a jedeme domů nebo jinam. No a den před odjezdem se jdu zeptat, zda bychom nemohli zůstat na pokoji až do odjezdu, ze to klidne zaplatime. Ani se neobtezovali mrknout do systému a rovnou vypálili, že ne. Nedala jsem se odbýt, přece jen vypadnout v 35 stupních ve 12 z pokoje a odjíždět na letiště až před sedmou je bez zázemí dlouho na malé děti a staré rodiče. Nakonec mně laskavě dovolili check out ve tři a chtěli 33 USD. Byla jsem za to ráda, ale nečekaně trvali na hotovosti, byť tam mají platební terminál a odmítli mi dát účet. Snažili jsme si dovolenou užít a nenechat si to zkazit, ale už bych tam nejela ani zadarmo.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž i moře jsou čisté. Vzhledem k hrubším kamenům to moc není pro malé děti a boty do vody spíš ano anebo chodit do vody přes žebřík z mola. Odpoledne už bylo moře trochu špinavé, takže ráno lepší. U moře je bazén. Čistý, ale neskutečně tam páchnou odpadky. Viz okolí hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

V okolí hotelu nic není, jen market se suvenýry. Všude neskutečná špína (mimo resort) a přímo v resortu je v prostorách za kuchyni taková záplava hnijicich odpadků a hmyzu, že vás přejde chuť na cokoliv. Neskutečně to páchne a u bazénu, který je u moře se doslova všem zvedá žaludek.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Tento hotel nárok na 5 hvězdiček nemá, určitě jej nedoporučuji. Za ty peníze jeďte kamkoliv jinam.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání