Napsat recenzi

Katastrofální hotel

Recenze hotelu Master Family Club Resort ***** (Turecko - Side - Cenger)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2024
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 25 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dobrý den, máme již po týdenním pobytu v Turecku v hotelu Master family club, který je hodnocen 5* to byl největší vtip za celou dovolenou. Projel jsem mnoho hotelů v různých zemích a tohle je možná 3* a víc ani ťuk. Na tento hotel jsme dostali na pobočce Fischer v MB doporučení, že hotel je naprosto skvělý a vhodný pro děti a za celé roky, že na něj nebyla jediná stížnost,tak jsme se pro něj s dětmi rozhodli a koupili dovolenou.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Už při nástupu do autobusu jsme si všimli potrhaných a špinavých sedaček a ukrytých zbytků jídel v těch jídelních krytech.

Při příjezdu na hotel 10.7 v 21:15 nám bylo řečeno, že po celém dni cestování nemáme nárok na večeři a že nám nemají co nabídnout a máme vydržet s dvema malými dětmi do 23:30 na polévku, což nás dost překvapilo a ještě jsme netušili co nás bude čekat v dalších dnech. Museli jsme si objednat jídlo z okolní restaurace na své naklady.

Dále nás na recepci překvapilo, když jsme si chtěli zakoupit wifi na pokoj, že se musí koupit na každé zařízení zvlášť, což je neskutečný .15eur za jedno zařízení na 7dni.

Při příchodu na pokoj, jsme našli pod postelí 2ks jablek a 1ks banánu. Dále byla na zdi plíseň a pocmarana zeď od fix.

Co se týče úklidu na pokoji,tak ani za dolary nebylo vytřeno nebo zameteno.

Při zavření dveří bylo hned patrné, že netěsní a prosvítají po celém obvodu. Při příchodu do koupelny nás přivítala kolona mravenců a malé mušky. Soupaci dveře od sprchového koutu nešly téměř šoupat a děti jsme tam museli zavírat my. Dále byl v koupelně spálený fén, který nefungoval. Dveře do koupelny nešly zavírat a vrzaly na celé patro . Klimatizace na pokoji foukala pořád stejně na každou nastavenou teplotu. Toť vše co se týká pokoje(na problémy upozorněno personál, který se nám vysmál,tak dále řešeno přes delegáta, kterému se vysmali také a nevyřešil vůbec nic a byl zde úplně zbytečný). Nikdy jsme se nesetkali s takto arogantní recepcí.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Co se týče lobby baru,tak zde věčně nefungovala klimatizace a nebo jestli fungovala,tak ji měli na 30°C. Ze sedmi dnů zde nefungoval 3dny kávovar.

Dále co se týče restaurace,tak tam se obědvalo a večeřelo v 35°C a doslova v pekle každý den. Špinavé příbory a talíře byly na každodenním pořádku. Polévky byly výborné,ale co se týče hlavních jídel,tak těch bylo na výběr minimum a stále se opakovala. Za celý pobyt nebyly ani jednou mořské plody, kromě pár spálených ryb

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Dále nás na recepci překvapilo, když jsme si chtěli zakoupit wifi na pokoj, že se musí koupit na každé zařízení zvlášť, což je neskutečný

Personál na hotelu v barech byl ochotný a usměvavý. Personál na recepci arogance a neochota sama.

Tobogany u bazénu měly být otevřený každý den do 17hod,ale zavíral se v 16hod bez vysvětlení.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

V barech,které měly být k dispozici,tak věčně nebyl kečup k jídlu a nebo dali dětem pálivý . Bary u pláže byly dva,ale fungoval jen jeden a ještě v něm ani nedělali drinky, které byly v ceně zájezdu a byli jsme odkázáni, že to dělají jen na hotelu.

Moře bylo čisté.

Co se týče pláže,tak prostorná a dostatek lehátek byl,ale ten neskutečný bordel kolem nich..... všude pet lahve a zbytky jídla.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

V okolí hotelu není vůbec nic a člověk se musí dostávat do města taxíky.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Dále v průběhu pobytu vypadavala elektřina a to celé 3dny a tím pádem nefungovala klimatizace na pokoji,wifi(kterou jsme měli zaplacenou na 8zarizenich-jedno zařízení 15eur na týden).

Byla to nejhorší dovolená jakou jsme zažili a určitě budeme požadovat finanční kompenzaci, protože máme zkaženou celou dovolenou.

Emailů se stížnostmi na hotel přijde velmi mnoho, protože co jsme mluvili s dalšími Čechy (cca 15rodinami),tak všichni byli doslova znechuceni,kde jsme trávili dovolenou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 22 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání