Napsat recenzi

Casa Fora Beach Resort smutná tečka na konec

Recenze hotelu Casa Fora Beach Resort ***** (Turecko - Side - Cenger)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2024
Přečteno: 9x
Recenze se líbila: 16 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Bohužel se musím podělit o nepříjemnou zkušenost z hotelu.

2 noci jsme vůbec nespali, vypadl proud a spustili 2 velké generátory. Ani se špunty do uší se nedalo usnout. Ke konci pobytu přestávala téct voda. Výtahy nestačily pojmout množství lidí. Chodili jsme s dětmi do 4.patra pěšky. Na chodbách není klimatizace. Tobogány pouští jen v určitý čas. Odpolední zmrzliny a občerstvení na nás nikdy nezbylo.

V nabídce mají uvedeno, že je možné si objednat lunch box na cestu. To jsme večer před odjezdem učinili. Odjížděli jsme ve 12.10. Na recepci nám dali 4x prázdné tašky s logem. Bez jídla. Na dotaz, kde je to objednané jídlo na cestu? Nám recepční velmi arogantně sdělila, že to platí jen u nočního check-outu. Ptala jsem se, co mám dát dětem jíst, že jsme s tím počítali. Nemáme nic jiného. V hotelu se dají koupit jen sušenky. V nabídce nepíšou nic o nočním check-outu. Nebyli jsme jediní, i další rodiny zíraly do prázdných tašek. Cesta na letiště trvá 2 hodiny, plus dlouhé čekání při odbavování. My bychom si i rádi to jídlo případně zaplatili, ale nikdo nás na to neupozornil. Bohužel jsme byli svědky i velmi hrubého až sprostého chování zmíněné recepční, když si host stěžoval, že už druhý den neteče voda.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Hotel má problémy s elektřinou a vodou.

Když vypadne proud, nahoděj generátory, většinou v noci. Neusnete.

Voda netekla většinou odpoledne, i několik hodin.

Výtah občas zůstane viset.

Postele kvalitní, pokoj hezký.¨

K dispozici šampon, sprchový gel.

Strava a stravování  průměrně (1,9/5)

Jídlo je pestré a chutné. Bohužel přes množství lidí na vás dost často nic nezbude nebo stojíte dlouho ve frontách. My jsme jedli polévky, rýži, maso, baklavy. Výborné pečivo. U stolu jsme se střídali, máme 2 malé děti, jeden lovil jídlo. Voda je jen v malých kalíšcích. Něco se nachodíte, než nanosíte pití a jídlo pro rodinu. A to jsme opravdu jedli skromně. Alkohol jsme neměli ani jednou. Pressovač byl věčně mimo provoz. V nabídce bych uvítala banány. V okolí jsou banánové plantáže.

Personál v kuchyni a na place byl ochotný. Tam nemám jedinou výtku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Využila jsem hamam a masáže. Něco to stálo, ale byla jsem spokojená. Manžel se nechal ostříhat. Wifi občas jde, občas ne.

Tobogány jsou v provozu jen v určitý čas. Špatně se do toho trefuje, když máte malé děti, které odpo usnou. Animace jsme nevyužili. Malé hřišťátko a atrkce za peníze. Stačilo. Aspoń něco.

Personál na recepci nás zklamal. Byl to asi ojedinělý případ. Ale u 5 hvězdiček by se to nemělo stávat.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Moře je divoké, velké vlny. Naprosto nevhodné pro malé děti. Vstup je strmý přes ostré kamínky. Musíte mít obuv. První den nám vlna semlela dceru, stáhlo ji to z obličeje brýle, odnesl je spodní proud. Naštěstí měla pás. Ale měli jsme co dělat, abychom ji dostali ven.

Už do moře pak nechtěla. Hned je hloubka. Potápět se nedá, voda je zakalená.

Lehátka jsme většinou našli, tedy jedno pro celou rodinu. Na pláži je bar, kde podávají pizzu, hamburger. WC jedno.

Okolí hotelu  průměrně (2,2/5)

Není tam nic. Z jedné strany magistrála, z druhé neudržovaná změť domů. My jsme se tam nakonec rádi procházeli do jediného marketu a lékárny. Bylo to takové dobrodružné. Prašnou cestou bez lamp. V Marketu nabízejí všechny značky světa. Bylo obtížné najít obyčejné šaty pro děti bez značek. Koupili jsme kávu, čaj, sušenky a tak. Lékárna výborná. Velmi mi pomohl pan majitel.

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

Vlastně z toho mám dost smíšené pocity. Hotel bych asi doporučila dvojicím nebo rodině s velkými dětmi. Pro nás to bylo celkově náročné. Moře není pro malé děti.

Pokud hotel zapracuje na nedostatcích.

Pochválila bych uklizečky, ochotné. bez problému nám dodávaly toaletní papír, vodu...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání