Napsat recenzi

Pája Burgetová

Recenze hotelu Aquasis De Luxe Resort & Spa ***** (Turecko - Bodrum - Didim)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2024
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 21 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Báječná dovolená, která naplnila naše očekávání. Vše proběhlo bez komplikací, nebylo si nač stěžovat. Moderní, velký, luxusní komplex. Animační program i celkově služby na jedničku s hvězdičkou. Všude čistota, příjemný a vstřícný personál. Česká delegátka Kamila na hotelu hned druhý den dopoledne s nabídkou výletů a informacemi.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Měli jsme pokoj v hlavní budově s výhledem na moře ve čtvrtém patře. Pokoj prostorný s velkou terasou, moderně zařízený, krásná koupelna se sprchovým koutem obložená mramorem. V koupelně luxusní turecké balzámy na tělo a vlasy. Denně nám měnili ručníky a osušky. Také jsme na pokoji dostali jednorázové papuče. Na pokoji minibar, denně doplňován balenou vodou, džusy Capy, Coca Colou, Spraitem, Fantou. Varná konvice s kávou a čajem. Každodenní úklid byl samozřejmostí. Na závěr jsme dostali jako poděkování na naši manželskou postel krásné labutě z osušek a květin. Turecký personál je velmi milý.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Velká, krásná, čistá restaurace. Tři vnitřní jídelny z toho jedna 13+ bez dětí a k tomu venkovní posezení na terase. Všude dost místa, žádné fronty, skvělá obsluha. Jídlo luxusní, dostatek všeho, spoustu zeleniny, ovoce, dezertů, grilovaného masa, ryb, lokálních produktů...Jednou za pobyt je možno rezervace v dalších šesti restauracích v areálu řecké, mexické, italské, mořské plody a dalších. Jídla i speciálně pro děti. Každý den ve venkovní cukrárně od 14 do 18 hod. zmrzliny, zákusky, káva. Další občerstvení a venkovní restaurace na pláži a u bazénů. Luxusní loby bar a bar u bazénů, otevřený 24 hodin. Jejich míchané alko i nealko nápoje jsou moc dobré. Pivo je taky pitelné, sice slabší asi tak desítka, ale dobré.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Je zde vše potřebné, nové, funkční, krásné, čisté. Na pokoji fén, trezor, varná konvice, mini bar, na terase stoleček s dvěma křesli, sušák na plavky, popelník. Hotel je prostě pecka. Kožené sedačky, nádherné dekorace, nábytek. Barmani na skvělé úrovni. Personál mluví turecky, německy, anglicky. U hotelu bankomat ATM vydává turecké liry a dolary. Před hotelem hotelové taxi a mini busy. Velké, čisté bazény, dva aquaparky s tobogány rozdělené pro velké a pro děti je zvlášť u brouzdaliště. Dětské hřiště kryté proti slunci, dětský klub, herna pro náctileté, kulečník, šipky, střelnice, divoký býk, trampolíny, diskotéka od 16+, bar s vodními dýmkami, každý den večerní program na venkovním pódiu rozdělený pro děti a dospělé.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Moře čisté s nádherně tyrkysovou barvou. Mírné vlny a stále pofukuje vítr. Písek a jemný štěrk. Vstup do moře pozvolný, mírný a mělké moře. Voda byla příjemná ke koupání asi 23 stupňů Celsia. Lehátek a slunečníků bylo dost, vše zdarma. Nabídka vodních sportů a potápění přímo na pláži z mola. Ceny od 60 euro a výš. Od hotelu k moři je to kousek tak do 100 metrů.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Kolem celého hotelu je krásná kvetoucí zahrada, spoustu palem, olivovníků, oleandrů, jasmínových keřů a banánovníků. Zahrada je denně opečovávaná a stále zde probíhá výsadba nové zeleně. Všude je čisto a klid. Od hotelu je to asi 4 km do města Didim. Možno jet taxi od hotelu.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Tento hotel vřele doporučujeme, byli jsme nadšeni. Nebylo co vytknout, všude luxus, pohoda, čistota. Užili jsme si celá rodina skvělou dovolenou a určitě se do stejného hotelu plánujeme vrátit. Byli jsme i na nákupech pořádané přes delegátku na místním tržišti a dobře jsme nakoupili hlavně oblečení, kabelky, parfémy, suvenýry, čaje, cukroviny a další. Do Turecka jsme jeli poprvé a ne naposledy. Jsme rodina co ráda cestuje a ve srovnání s Itálií, Španělskem, Řeckem, Chorvatskem je Turecko naše jednička co se týče služeb a ubytování v poměru kvalita a cena. Letěli jsme s cestovní kanceláří *** z Prahy do tureckého letiště Bodrum. Let trval 2hod 45 minut. Transfer z letiště mini busem byl 84 km.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bodrum - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání