Napsat recenzi

Služby neodpovídají 5* hotelu

Recenze hotelu Aquaworld Belek Resort ***** (Turecko - Belek - Belek)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2024
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 18 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • asi šváb asi šváb
  • koupelna koupelna
  • koupelna koupelna
  • koupelna koupelna
  • koupelna koupelna
  • koupelna koupelna

Byli jsme zde letos (2024/07) a před 5 lety. Takže mohu porovnat - dříve pěkný hotelový komplex, který odpovídal 5*. Teď výrazné zhoršení v ubytování a službách. Moc toho tu během těch pěti let neopravili a jde to dost vidět. Rozhodně už neodpovídá 5*! Dost nás to zklamalo, obzvlášť za cenu, kterou za tento hotel chtějí!

Ubytování  průměrně (2/5)

Byli jsme ubytovaní ve Family room (se dvěma pokoji). Celkově zastaralé vybavení, zatuchlý vzduch, který nešel úplně vyvětrat, velmi stará oprýskaná okna, občas nefunkční klimatizace a wi-fi. Nejhorší ale byla koupelna, kde se vyskytovala plíseň v rohu koupelny a ve sprchovém koutu v těsnění. Pokoje by potřebovaly rekonstrukci, hlavně koupelna. Poslední noc jsme na pokoji objevili brouka, předpokládám švába!

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Jídla bylo dostatek, velký stále stejný výběr.

Hlavní "jídelna" už má své nejlepší časy za sebou. Některé části zatuchlé, až smradlavé. Velký nápor lidí, často se muselo čekat na uvolnění stolu a následně na uklizení stolu od předchozích. Personál nestíhal. Velmi často špinavé nádobí, příbory, hrnečky a sklenice.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,1/5)

Bazény slušné, jen by bylo třeba je více čistit při množství lidí, co je využívá.

Sportovní i kulturní využití dobré.

Často se v areálu hotelu byly nepoklizené odpadky, nestíhali poklízet, asi neměli dost lidí.

Služby personálu chabé, někteří neumí anglicky. Nespokojenost s postupem, když nám přestala chladit klimatizace.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Vzdálenost k moři závisí na tom, kde jste ubytovaní, areál je velký (pěkná zahrada). Během dne jsme se hodně nachodili po areálu, ale to nám nevadilo.

Pláž hezká, relativně čistá, dostatek slunečníků i lehátek. Klasická nabídka vodních sportů. Teplé moře, občas trochu vlnky. Písečná pláž, trochu vyplavených kamínků u vstupu do vody a cca tak metr od vstupu. Písek hodně rozpálený, doporučuji pantofle.

Na pláži nebo v blízkosti bary, wc, sprchy.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Procházky po areálu (fakt hezká zahrada), mimo areál nic moc, ale to tak bývá všude. Do Beleku možnost taxi před hotelem nebo autobus.

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

Zklamání, že za těch pět let se tento hotel tak zhoršil a že ho cestovky stále nabízejí za ceny, jakoby odpovídal 5*. Potkali jsme zde hodně lidí, kteří také nebyli spokojení. Celkově tento komplex chátrá, což je škoda, protože má hezkou a velkou pláž a zahradu. Před 5 lety jsme zde byli moc spokojení, letos ne - reklamace u cestovky.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Belek - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání