5 hvězd asi našli někde na ulici
Recenze hotelu Euphoria Comfort Beach Hotel (ex Loxia Comfort Beach Alanya) ***** (Turecko - Alanya - Mahmutlar)
Hodnocení: | |
---|---|
Autor: | Japalua |
Vloženo: | 16. 8. 2013 |
Pobyt: | červenec 2013 |
Přečteno: | 301x |
Recenze se líbila: | 487 čtenářům |
Fotografie: | 0 |
Videa: | 0 |
Komentáře: | 0 |
Hotel rozhodně neodpovídá uváděné kategorii 5*. Dala bych mu max,. 3+. Nepotřebuji žádný luxus, ale očekávala bych především čistý pokoj, čisté WC, čisté ručníky.
Pokoj byl v pořádku, ovšem tak špinavé WC s pozůstatky po předchozích ubytovaných jsem nerozdýchala a bohužel to pokazilo celý pobyt. Pro 3 lidi byly k dispozici jen 2 ručníky a 3. den nám místo výměny za čisté jen 1 ručník sebrali. Naštěstí se mi podařilo z bezprizorního vozíku 1 čistý uzmout a 1 vyměnit.
Dále mne překvapilo, že nebyly k dispozici ručníky na pláž a k bazénu. Ale kdo neměl svůj ručník, mohl si ho hned vedle hotelu za malý peníz koupit, takže to zase až tak nevadilo. Nicméně v 5* jsem ručníky očekávala.
Ubytování
Jak již psáno v úvodu, pokoj byl OK, ale koupelna se asi vůbec neuklízela. Naštěstí s sebou mám vždy lahvičku se Savem a vše jsem mohla sama vydezinfikovat!
Strava a stravování
Strava byla dobrá, myslím, že si každý vybral. Na pláži dělali výborné Hamburgery k obědu.
Vybavení, služby a personál hotelu
Personál byl fajn, milí číšníci a barmani pořád kmitali.
Pláž a moře
Pláž a moře se mi líbily. Koncem pobytu jsme měli větší vlny, takže jsme si to užili.
Okolí hotelu
V okolí hotelu jsme se každý večer příjemně prošli, moc se nám líbilo.
Celkový dojem
Do tohoto hotelu bych už nejela, ale jinak se mi dovolená líbila. Moře je perfektní a Turci jsou příjemní a přátelští.
Tento hotel nedoporučuji | doporučuje 28 z 59 recenzentů |
Hotel je vhodný pro:
- Pro rodiny s dětmi
- Pro všechny věkové kategorie
Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.
« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »