Napsat recenzi

Poprvé a naposledy All inclusive v tomto hotelu

Recenze hotelu Kleopatra Fatih Hotel *** (Turecko - Alanya - Kleopatřina pláž)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2024
Přečteno: 5x
Recenze se líbila: 30 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

6.7 -10.7.

Nikdy jsme nebyli na podobném typu zájezdu. Udělali jsme chybu, že jsme si nepřečetli recenze, než jsme zájezd koupili. Z avizovaných 5 dnů a 4 noci, jsou ve skutečnosti pouze 3 čisté dny pobytu a 3, 5 noci. 1. den jsme se dostali na hotel v 20:45 hod, poslední den, den odjezdu, jsme vstávali ve 2:30. Hotel je velmi vzdálený od letiště, tedy procestujete v podstatě celé dva dny.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoj byl pěkný, klimatizace fungovala. Povlak polštáře špinavý. Kanálek v koupelně na zemi dost intenzivně páchnul a pokud nebyly zavřené dveře do koupelny, pach z odpadu byl v celém pokoji. Sprcha se nedala regulovat, dostatek mýdel, sprchacku a hotelových samponu. Toaletní papír, vzhledem ke střevním potížím z jídla, tak tak vyšel.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Zpočátku nadšení, z typu stravování hodně zeleniny. Dobrá rýže. Mám podezření, že se jídlo běžné recykluje z jednoho dne na druhý, což asi není nic hrozneho doma, v gastru však spatne. Maso jsme si dali jednou, byly to jakési části kuřete, špatně ugrilovane, syrové, tak jsme to nejedli. Třetí den už jsme pociťovali střevní potíže a půl dne, než zabrala Smecta, prolezeli na pokoji. Po příjezdu domů střevní potíže pokračují....

Výborný černý turecký čaj, alkohol ani pivo jsme raději nezkoušeli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Personál byl velmi milý, rychlý,

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

První den, než jsme našli přístupné místo do moře, jsme vcházeli do, po celou dobu, rozbouřeného more, přes nebezpečné, kluzke kameny. V důsledku toho vás silné vlny smetou na kameny, podřete se a mele vás to dokud se nevyplazite ven, nebo do more. Pak , na pouze jediném místě této dlouhé pláže, jsme objevili písčitý vstup do moře, kde se dalo koupat. 2 lehátka + 1 deštník u tohoto mista stal 360 tureckých lir na den. Nechat ručníky na lehátkách nebyl problém.

Za velký problém považuji velmi hlasitou otravnou, často se sekajíci hudbu z kazdeho kiosku, obsluhující lehátka.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

V pohode

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Jsem ráda za tuto zkušenost, dovolená v hotelu s All inclusive není pro nas, je to velmi omezující, nemůžete si regulovat, co a kdy budete jíst. Naštěstí to bylo jen na 5 dní, tak jsme byli rádi, že už letíme domu. Následky stravování v hotelu, bohužel pociťujeme stále

:-(

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 19 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání