Napsat recenzi

Z cesty do neznáma spokojenost

Recenze hotelu Antik Garden Hotel **** (Turecko - Alanya - Avsallar)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2024
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 15 čtenářům
Fotografie: 37
Videa: 0
Komentáře: 0

Ačkoli před dovolenou nebyly nikde k dispozici téměř žádné reference, tak jsme jeli celkem do velkého neznáma. Navíc hned po příjezdu nám na recepci sdělili, že zaplacený rodinný pokoj nemají k dispozici, ale dají nám dva pokoje v hlavní budově s přímým výhledem na moře...

Ubytování  průměrně (5/5)

Hotel je staršího data, nicméně přidělené pokoje neměly téměř chybu. Na pokoji prostorná koupelna se sprchovým koutem, trezor zdarma, lednice (zdarma jednou cola, voda, džus a denně doplňována balená 1,5 l voda), TV, klimatizace, prostorné postele s vysokou tvrdou matrací, rozkládací sedačka a malý balkon. Okna relativně dobře izolují od přiléhající magistrály, nicméně nějaký hluk z cesty slyšet jde.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Snídaně (vaječina, omelety, vejce, párky, salámy, sýry, zelenina, ovoce, pečivo, saláty) a snack (těstoviny, burgery a pizza) v plážové restauraci byly sice každý den téměř stále stejné, ale obědy a večeře denně obměňovali (různé druhy masa, občas ryby, brambor, těstoviny, zelenina, ovoce, saláty, zákusky, polévky, pečivo) a vybrat si dokázal každý. Jedinou výtku mám snad za úplnou absenci mořských plodů krom ryby, což obvykle u moře očekáváme.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Ač je hotel starší, je zde relativně velmi čisto (na pokoji bylo čistěji za bakšiš, bez bakšiše jen rychlý úklid). Hotel má tři menší venkovní bazény - jeden v zahradě i s tenisovým kurtem a dětským hřištěm, druhý přímo u restaurace v hlavní budově a třetí na pláži, plus byl na pláži ještě bazén u tobogánu a klouzačky. Dále byly k dispozici dvě restaurace, jedna v hlavní budově pro hlavní jídla a druhá na pláži i pro snack. Dále amfiteátr pro občasné animační programy, vnitřní bazén, vířivka, fitko, miniclub a SPA centrum. Velkým a nepříjemným překvapením bylo, že ve společných prostorách hotelu nemají klimatizaci, takže pecka hned poté, co vyjdete z pokoje...

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Naprosto perfektní písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře bez tradičního pruhu kamínků, takže boty do vody nepotřebujete. Na pláži dostatek slunečníků a lehátek (většina s matrací). Skvělé bylo to, že hned na pláži byly dva bazény a tobogán. Na pláž vede čistý podchod přímo z hlavní budovy, dostupný hotelovým výtahem. Denně výměna plážových osušek. Pláž je na oba směry dlouhá a lemována dalšími hotely, nicméně dá se pohodlně projít. Hned vedle hotelové pláže jsou vodní sporty se širokou nabídkou.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Typické turecké a plážové. Napravo od hotelu po cca 10 min. chůze dojdete na bazaar pro možnost nákupů, nalevo už taková nabídka není. Na obě strany se střídá typické bydlení místních s hotelovými resorty, nicméně při procházce po chodníku na kteroukoli stranu, neslyšte přes projíždějící auta vlastního slova.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

I přes uvedené některé nedostatky jsme byli příjemně překvapeni, zejména z ubytování a pláže.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání