Napsat recenzi

Můj pobyt s přítelkyní

Recenze hotelu Blue Club Hotel (ex Le Diana Beach) *** (Tunisko - Zarzis - Zarzis)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2024
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 16 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel jako takový, vypadá moc dobře, nikdo Vám neřekne že v názvu slovo "club" znamená nekonečná hlasitá hudba pořád a všude, dokola to samé i u každého jídla. Je potřeba s tímto faktem počítat.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování dobré jen nekonečný počet mravenců a švábů, jinak čisté, doplňují ručníky, ale vzájemně jsou si rezidenti nuceni krást do not disturb cedulky na kliku aby si mohli zamrdat. Na pokoji jednoduše nejsou. Nebojte si říct o výměnu pokoje, vždy mají, jen kecaj že ne.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Máte rádi jíst těstoviny bez chuti, či vnitřnosti a obratle? Tak all inclusive je právě pro Vás. O jídlo se perete s dětmi žen v burkách, které je se asi nenaučili dělit protože vyberou vše co vidí, jednou do toho kousnou a nechají to na stole pro vyhazov, což je dost smutné, ale smutnější jsme byli z přístupu kuchařů co Vás donutí, jako cizince, ne ty místní, dojíst co máte abyste si mohli přidat, ale pak už nic nezbyde, musíte se o jídlo doprošovat. Ale je to levné, tak co byste chtěli, máte to, za co jste si zaplatili.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Vybavení základní, nic extra a nekonečné drinky jsou fajn, když dáte dýško těm mladým, tak vám přijelou víc, jinak dávají do malých skleniček. Personál velice milý, když jste milý Vy, moc ochotní, doporučují destinace atd.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pokud Vám nevadí chaluhy, tak velice příjemné a teplé, i dost slunečníků jen musíte vychytat. Řasy jsou na pláži v hromadách a nemohou se podle zákona odvézt, hodně lidí si na to stěžovalo i když tohle věděli, prosím nebuďte tak debilní. Na pláži jsou lidéco Vám budou nabízet výlety a akce, poraďte se s ostatními kolik platili, ceny hodně skáčou podle vašeho typu neschopnosti.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Jste v Africe okupované lidmi, kterým víra zakazuje se soustředit na cokoliv jiného než na Alláha, tak se nedivte že okolí bude autenticky v rozpadu, ale má to svůj půvab. Je tu restaurant Bellevue, tady mají výborné jídlo. Shisha nalevo od hotelu, a bankomat 300metru u kruhaku napravo. Většinou nefunguje, a pak musíte taxíkem do Zarzizu. Cena tam a zpátky většinou 20 dinárů, nenechte se okrást.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Dostanete přesně to za co jste si zaplatili, není to drahé a taky ne luxus, ale pokud máte v plánu hodně cestovat po výletech tak je to idealka. Kromě jídla docela dobré.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 33
z 65 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zarzis - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání