Napsat recenzi

Dostanete to, za co jste si zaplatili

Recenze hotelu Blue Club Hotel (ex Le Diana Beach) *** (Tunisko - Zarzis - Zarzis)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2024
Přečteno: 4x
Recenze se líbila: 17 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel jako takový, vypadá moc hezky. Při příjezdu Vás moc hezky přivítají s tanečkem a hudbou + welcome drink.

Takže první dojem dobrý. Pak to šlo každým dnem dolů.

Ubytování  průměrně (3/5)

Při příjezdu jsme dostali pokoj, který měl rozbitý dveře, nedalo se skoro dostat ven. Proto jsme druhý den zažádali o výměnu, ta byla poskytnuta bez žádných problémů - opravář totiž v rozbitých dveřích zlomil klíč.

Druhý pokoj byl bez problémů. Uklízečka k nám ale nechodila každý den.. Přišla k nám asi jen 3x za týden.

Jinak pokoj hezký, prostě za tu cenu nemůžete čekat kde jaký luxus.

Na pokoji se nám poslední noc zjevil šváb a mnoho mravenců.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Výběr nic moc.. Jídlo se hodně opakovalo a pokud už konečně třeba dělali pizzu, dali vám jen jeden malý kousek po vystátí fronty.

V hotelu je hodně místních.. Jejich děti opravdu nejsou vychovaní. Předbíhají neustále. Nemluvě o tom, kolik si toho vždy naberou a pak to nechají plné na stole..

Pokud chcete zákusek, musíte o něj bojovat, hodně rychle totiž dojdou. Jídlo moc nedoplňují. Proto, hlavně na večeři, už tam lidi čekají předem. Je to strašné.. Všichni se tam hrnou, jak zvířata.

Kolikrát už na nějaké lidi nezbylo místo k sezení.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Personál byl moc milý, recepční nám ukázal shishu ani ne za stovku 100m od hotelu a velmi dobrou restauraci. Tam jsme i chodili poslední dva dny, protože jsme toho jídla v hotelu měli pokrk.

V hotelu je jinak kulečník - snad už mají bílou kouli, při našem pobytu nebyla. Fotbálek, shisha, která po celý týden byla zavřená, Beach volejbal, fitness jsem nikde nezahlédla, ale asi tam někde je. Masáže. Personál v hotelu nabízí výlety, focení.

Doporučuji čtyřkolky a fotky jsme z nich dostali moc hezké. 10 dinárů za jednu fotku.

V hotelu super obchůdek, super ceny.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Lehátka zdarma, moře hezké, velmi teplé.

!POZOR! Mořské řasy NEMOHOU vyvážet z pláže, dostali by velmi velkou pokutu. Proto na pláži máte hromady s mořskými řasy. Lidi za to byli naštvaní.. zrovna toto se ale ovlivnit nedá.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Cca 500 metrů do kopce bankomat - pozor, je často prázdný, jezdili jsme do Zarzisu. 10 dinárů tam a 10 zpátky taxíkem.. nenechte se okrást, první jízdu nám dal víc než ostatní taxikáři. 20 je normální cena.

Velmi dobrá restaurace kousek pod bankomatem. Opravdu výborné, doporučuji. I milý personál.

Nějaké obchůdky a tak. Taxíky jsou rovnou u hotelu, rovnou když vyjdete.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

3 hvězdičky. Za co jste zaplatili, to dostanete.

Byla jsem s přítelem, naše první společná dovolená. Takže pro ty mladé si myslím asi dobré. Nebyli jsme nároční.. Největší škoda asi toho jídla.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 33
z 65 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zarzis - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání