Napsat recenzi

Do tohoto hotelu už ne....

Recenze hotelu Mövenpick Resort & Marine Spa Sousse ***** (Tunisko - Sousse - Sousse)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2024
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 5 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkové shrnutí je asi takové:

Dovolená po 14 letech opět do Tuniska, vždy v pohodě, ale do tohoto hotelu již nikdy.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pokoj- nábytek sice staršího data, ale čistý, velký, prostorný pro 2 osoby velmi pěkný.

BOHUŽEL, strašný průšvih, po příplatku na pokoj s výhledem na moře, sice byl výhled na moře, ale 24 hodin v kuse byl z metrové trubky v přízemí slyšet rachot asi z centrální klimatizace naproti pokoji, takže po celý pobyt se nedalo i po zavření dveří spát.2 dny po příletu jsme to ještě slyšely v uších.....

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Strava na 5hvězdičkový hotel, nic moc. Strava víceméně tuniského stylu. Na hranolky se buď čekalo a nebo nebyly vůbec. Na těstoviny fronta, takže skoro po celý pobyt bramborová kaše a nějaké maso. Zákusky po celou dobu stejné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Vybavení, jak jsem již psala, nádherný hotel zvenku, atrium nádherné, ale to je asi tak vše,

Ubrusy špinavé, látkové ubrousky, radši ne a židle flekaté a víceméně mokré, služby byly super, personál hotelu velice příjemný, zde nemohu nic vytknout, dokonce jsme měly i připravený stůl na obědy i na večeře.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž nádherná, moře čisté, průzračné, ale ten nepořádek kolem, igelity, nemluvě o lehátkách a matracích na nich, matrace špinavé, mastné, roztrhané, lehátka rozbitá, stolky kolikrát se tak viklaly ,že jsme si radši daly pití na zem. Ještě, že jsme měly možnost si brát osušky na kartu, naše bych nechtěla použít. Bohužel tuniské ženy v hidžábech chodí do moře, pak mokré lehají na lehátka, takže víceméně se tyto nedaly odpoledne používat. N emám nic proti těmto ženám, ale zde byla klientela více tuniská.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Velmi hezké, možnost po hlavní třídě večer chodit nakupovat, velké množství kaváren i obchůdků se suvenýry.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

No nevím, jak to uzavřít. Hotel jsme si vybraly i proto, že se jevil, jako stylový k Tunisku, nechtěly jsme moderní hotel, hotel skutečně krásný, pláž nádherná, průzračné moře bez medůz, bohužel byl zbourán plážový bar a na občerstvení do hotelového baru, bylo poměrně daleko.

Celkový dojem špatný, vzhledem k ceně zájezdu 49 000 Kč ,ubytování, kde se nedalo po celou dovolenou spát, strava oproti minulému Tunisku nesrovnatelná, a bohužel přemíra tuniských žen a rodin, takže v čem se koupaly, v tom šly na oběd, potom opět k moři a vtom samém mokrém šly na židle do restaurace na večeři, poslední den přijely 2 autobusy asi 40 tuniských žen, tak to už bylo i na nás moc. V podstatě celý hotel tak asi 70% Tunisanů.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sousse - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání