Napsat recenzi

Dovolená pro nenáročné

Recenze hotelu Club Tropicana & Spa Hotel *** (Tunisko - Monastir - Monastir)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2024
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 14 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Trochu nás vyděsili poslední recenze, ale naštěstí se obavy nepotvrdily. Postarší hotel, ale o to milejší personál, sice pomalejší ale nic není problém. Měli jsme štěstí na moře kdy první dny bylo krásně čisté, až poslední dny vlny přinesly špínu, řasy a medůzy.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Postarší hotel, ale pokoje každý den uklízené, klimatizace jela neustále. Pokud chcete na dovolené klid, tak si ale neberte pokoj s výhledem na moře, neboť je to strana i na bazén a divadlo, kde pres den a někdy až do 23 hodin hraje hudba a někdy i z vedlejšího pokoje.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Snídaně asi nejchudší, jen jeden druh pečiva, jeden salám, ale vždy nějaké sladké a výběr marmelády vloček. Obědy a večeře podobné, je dobré vychytat tu správnou dobu, kdy není na jídle půlka hotelu, klidně až ke konci 2 hodinové výdejní doby, jídlo je doplňováno průběžně, fronty na pití, ale někteří číšníci vám i to pití donesou. Výběr vždy alespoň 2 druhy masa, ryba, brambory, rýže, hromady zeleniny, melouny a různé koláčky, pro děti pizza a špagety. To že jsou lidi prasata a nenažranci hotel bohužel nic nenadělá.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Sice postarší vybavení, ale pokoje každý den uklízené , klimatizace jela neustále. Zaměstnanci ochotní i když trochu pomalejší.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Na to jak je hotel velký, tak nemají na pláži moc slunečníků, ale vždy se člověk vešel, protože lidi jsou většinou u bazénu. První dny krásné moře, pak bohužel přišli vlny a přinesly bordel a řasy. V písku vajgly a víčka, bohužel tunisané nemají nikde odpadkové koše. Kdo chce jít k bazénu, tak asi nemá moc šanci, lehátka i přes zákaz obsazená neustále ručníky.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Poblíž v docházkové vzdálenosti jeden obchod se suvenýry, jinak pouze další hotely. Doporučujeme zajít na vlak (cca 20 minut) odkud za necel dinar dojedete do Monastiru nebo Sousse.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Měli jsme štěstí na čisté moře, takže velká spokojenost. Dostatek jídla, pití, animátoři se každý den snažili, takže nám nic nechybělo. Patříme ale mezi nenáročnou klientelu a pokud hledáte nějaký luxus, bezchybnou péči, tak asi hledejte jiný hotel. Ale nám se tu líbilo navíc za tu cenu

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 18 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Monastir - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání