19.6.-30.6.2014 Nesrine - hezká dovolená
Recenze hotelu Nesrine Hotel **** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)
Hodnocení: | |
---|---|
Autor: | Anna Zemančíková |
Vloženo: | 17. 7. 2014 |
Pobyt: | červen 2014 |
Přečteno: | 522x |
Recenze se líbila: | 476 čtenářům |
Fotografie: | 0 |
Videa: | 0 |
Komentáře: | 0 |
Hotel bych doporučila a věřím, že nedostaky se budou postupně odstraňovat.
Žádné velké problémy nebyly, jen při příletu jsme neměli autobus a museli jsem čekat asi 30 minut.
Ubytování
ubytování se nám velmi líbilo, všude pořádek a čistota, hodně květin a stromů - prostě super a spokojenost. Vždy pokoj uklizen a každý den čisté ručníky. I okolí bylo stále uklizeno!
Strava a stravování
ke stravě a stravování nemáme žádné připomínky. Jídlo bylo pestré a chutné!
Vybavení, služby a personál hotelu
personál hotelu byl hlavně zaměřen na německé turisty a večer jsme měli program s německou hudbou což se nám docela nelíbilo. Jinak byl personál milý a ochotný až na omezování 2 nápoje na osobu. Třeba mojí mamince byl přeložen nějaký papír, který byl napsám jen Aj. Nj a francouzky o tom, že na osobu pouze dva drinky ale podotýkám zase to platilo jen pro české turisty:-( Nechápu mám all inclusive proč mám být limitována, když jedna osoba bere drinky pro všechny z důvodu vzdáleného plážového baru od lehátek. Chyběli české nápisy, česká vlajka...:-(
Pláž a moře
málo byla věnována pozornost úklidu pláže ( hlavně tráva z moře ) a jiný nepořádek, plážový technik se věnoval všemu okolo jen né úklidu:-(
lehátka bez matrací
někdy bylo moře úžasné jindy špinavé ale to se ovlivnit nedá, vstup do moře dobrý
Okolí hotelu
v okolí hotelu není nic jen nějaký obchůdek v areálu a naproti přes bránu hotelu , musí se zajet do Hamammetu a to je hezké město.
Celkový dojem
Když bych to shrnula celkově až na pár maličkostí se mi líbilo.
Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům | doporučuje 31 z 44 recenzentů |
Hotel je vhodný pro:
- Pro zamilované a manželské páry
- Pro rodiny s dětmi
- Pro starší a méně pohyblivé osoby
- Pro všechny věkové kategorie
- Pro mládež
Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.
« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »