3+ v Tunisku není pravda
Recenze hotelu Caribbean World Hammamet Village Resort *** (Tunisko - Hammamet - Hammamet)
Hodnocení: | |
---|---|
Autor: | Jana a Ema |
Vloženo: | 10. 6. 2014 |
Pobyt: | červen 2014 |
Přečteno: | 144x |
Recenze se líbila: | 423 čtenářům |
Fotografie: | 0 |
Videa: | 0 |
Komentáře: | 0 |
Hotel neodpovídá kategorii 3+- dle delegátky s tím musíme počítat.Ubytování většinou s balkonem, ti co nemají štěstí i s plísní v koupelnách a pokojích. Výtah funguje až v hlavní sezoně tj. od 15.6.Přes víkend hotel pro místní - nemáte si kde sednout v jídelně , ani talíře a příbory.Jídlo si vystojíte ve frontách.Pláž se uklízí jednou denně -bobky od velbloudů se nahrnou na kopečky a příroda se postará sama.Animátoři vás nepřestanou otravovat prodejem triček do konce pobytu.
Ubytování
měla jsem štěstí, výhled na personální část s kuchyní a klimatizací/ balkon/
Strava a stravování
¨Najedla jsem se i vnučka- sladké zákusky byly fantastické,o víkendu bylo málo míst na sezení,fronty na maso a nedostatek příborů Ryby jen malé červené-plné kostí. Z ovoce jen melouny!!!!!!!!!!!!!
Vybavení, služby a personál hotelu
sportovní možnosti - minigolf nefungoval,tenis-vše zadané,hlídání dětí-co to je?
ručníky ani prádlo nám za celou dobu nevyměnili
Pláž a moře
pláž neohraničená/stálé obtěžování prodejci/.hromádky trusu po velbloudech,voda studená/ to bylo počasím/ písek jemný-vstup do moře pozvolný.lehátka jak u moře tak u bazénu většinou rozbitá bez podložek.,slunečníky na pevno zabudované
Celkový dojem
jsem rozčarovaná co jsem si za takové peníze koupila
Tento hotel nedoporučuji | doporučuje 2 z 17 recenzentů |
Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.
« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »