Napsat recenzi

Lubomír Žilka: dobrá dovolená

Recenze hotelu Mix Peymar Hotel *** (Španělsko - Mallorca - S'Illot)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2024
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 10 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Lubomír Žilka:

Do hotelu jsme odlétali ( s ohledem na předchozí recenze) s obavami, které se díky Bohu nenaplnily. Hotel musel projít před sezonou opravami, největší nedostatky z recenzí jsme nezaregistrovali.( opadané a špinavé omítky, zápach, prošlapané koberce..). Možná došlo i k nějakým personálním změnám

Pobyt červen - červenec 2024.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Měli jsme rohový pokoj Standart s balkonem ve 2. patře s výhledem do ulice a vzdáleným bočním výhledem na moře. Vybavení pokoje je zastaralé, ale plně funkční včetně tiché klimatizace. V ničem nás to neomezovalo

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Sortiment jídla byl úměrný kategorii hotelu. Ale každý normální člověk si vybere. O tom svědčily i přeplněné talíře strávníků. Na snídani klasika. Salámy, sýry, vejce, teplé uzeniny, jogurty, dezerty, pečivo (čerstvé ). Na oběd i večeři několik druhů teplých i studených jídel, ovoce, zelenina, zmrzlina, zákusky. Každý den v nabídce ryby a často i mořské plody. Jídlo bylo vždy čerstvé. Žádné velké fronty v jídelně nebyly.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Personál ochotný a vstřícný. Ukrajinská recepční se k nám chovala úplně normálně.. Kdo neumí anglicky (španělsky), domluví se s ní rusky a dost i česky. Občas se stávalo, že na baru chyběla obsluha ( záleželo, kdo měl směnu). Ale byli jsme na dovolené, nikam jsme nespěchali, tak jsme počkali nebo přišli později. Sortiment baru dostačující včetně míchaných nápojů. Hotelový mini bazén slouží pouze k osvěžení. Že v něm někdy plavaly kachny považovali mnozí hosté za atrakci. Nám to spíš vadilo, proto jsme ho využívali jen zřídka.. S tímto problémem personál hotelu bohužel nic nemůže dělat. Využívali jsme lehátka se slunečníkem u bazénu a chodili se koupat do moře.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Po velkých vlnách ( 1 den zákaz koupání) bylo u břehu moře znečištěné ( mořská tráva), dál od břehu v pohodě. Jinak moře průzračné s pozvolným vstupem, pláž písčitá, boty do vody netřeba.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Nebudu popisovat okolí hotelu., je v předchozích recenzích. Půjčili jsme si auto a projeli sever ostrova s krásnými výhledy na moře z útesů. S CK jsme měli výlet do pohoří Tramuntana (Sóller, Walldemossa).. To nám k poznání ostrova stačilo., K do chce víc, má možnost dalších výletů. Včetně lodních.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Možná jsme měli štěstí, ale za 15 dní (19.6. - 3.7.) jsme nezaznamenali žádný vážnější problém, který by nám pobyt znepříjemnil.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání