Napsat recenzi

pobyt Nirvana Clever 7.6.-14.6.2017

Recenze hotelu Nirvana Beach Hotel *** (Řecko - Rhodos - Theologos)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 690x
Recenze se líbila: 356 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po létech jsme chtěli krátce navštívit Řecko a to poblíž Turecka ,kam jsme jezdili pravidelně posledních pět let.Celkově hodnotíme úroveń dovolené jako průměrnou.

Velmi záporně hodnotím časy odletů a příletů z a do Prahy.Např. odlet ve 4,45 hod. a přílet na př. v našem případě v 01,00 hod..Musíme do Prahy cestovat vlakem cca 2 hod.,takže příště na časy odletu a příletu budeme klást velký důraz.

Ubytování  průměrně (4/5)

Menší hotel,pokoj do zahrady.Čisto,každý den prováděn úklid,výměna ručníků a osušek.Pokoj vybaven ledničkou, televizorem - pouze program ZDF,BBC,ruský program.Na hotelu český prapor - zasloužilo by to ČT 24 jako o hotelu Asterias.Personál ochotný a příjemný,denní a zejména noční čas absolutní klid a pohoda.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Strava v hotelu Asterias - odpovídá hotelu dvouhvězdičkému.Snídaně jednoduchý výběr ... vejce vařená,vajíčka smažená,párky již nakrájené,měkký salám,sýr,káva,čaj,chléb bagetky,rajčata,džusy,piškot ,pomeranč - tradice.Obědy a večeře opět výběr odpovídající kategorii hotelu - vždy dva druhy masa + saláty - jídlo nám osobně chutnalo.K pití mimo jiné pivo - odpovídá našemu 8°stup,alkohol pouze rakija (teplá),ostatní pouze za eura - drahé.Víno jak bílé tak i červené - hrůza,absolutně to nemá s vínem nic společného.Pivo,víno,káva,džus vše podáváné do měkkých plastových kelímků,sklo a keramika věc neznámá.Kladem je,že obsluha na baru je český personál - oblečte je tak v duchu jak je v hotelu běžné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Vybavení hotelu Nirvana Clever - vše fungovalo k naprosté spokojenosti,nábytek masív,nepoškozen,absolutní čisto,klidné prostředí.Personál ochotný,příjemný.Vybavení v hotelu Asteria - stravovací část - židle na venkovní posezení katastrofa - to by se styděl i obyčejný venkovský hospodský.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Pláž bez jakéhokoliv vybavení - dle sdělení delegátky lehátka byla rozkradena a vedení hotelu je nehodlá dál na pláž umístit.Naše již 3. dovolená v Řecku a v předchozích před cca 20. léty vždy konstatováno,že v Řecku se nekrade.....časy se mění

Moře po většinu pobytu čisté,bohužel v této části dosti fouká vítr,vlny.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Okolí hotelu čisté a udržované jak je v těchto lokalitách běžné.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Jsme již aktivní důchodci,jeli jsme k moři a prožít pobyt v klidu,bez diskoték a rúzného rámusu,který v našem věku již nepotřebujeme.Takže při výběru dané kategorie hotelu nelze očekávat super luxus.Dáváme osobně přednost hotelům 4 až 5. hvězdičkovým.

Příště pokud to zdraví dovolí na Rhodos jsme nezanevřeli,ale pojedeme na jižní část ostrova .... nefouká vítr,lepší pláže a určitě lepší pobyt.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 21
z 35 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání