06/2023_ objektivní informace -Moravák Petr
Recenze hotelu Sun Beach Lindos Hotel *** (Řecko - Rhodos - Lardos)
Hodnocení: | |
---|---|
Autor: | Petr |
Vloženo: | 15. 7. 2023 |
Pobyt: | červen 2023 |
Přečteno: | 12x |
Recenze se líbila: | 76 čtenářům |
Fotografie: | 0 |
Videa: | 0 |
Komentáře: | 0 |
Létám do Řecka pravidelně mnoho, mnoho let. Miluji ho včetně jejich obyvatel, jsou na rozdíl od nás v pohodě, klidu, bez stresu, příjemní a vstřícní. Nesmějí se na nás pouze pro to, že jim děláte "kšeft" a platíme v EUR., jsou dobrosrdeční. Určitě by se našel nějaký ostrov, na kterém jsem ještě nebyl, ale to bych zřejmě spočítal na prstech jedné ruky:) Takže si myslím, že si můžu dovolit srovnávat. Projel jsem hotely od 4 - 5 hvězdiček po celém Řecku, včetně vnitrozemí a tento jsem si, jako 3 hvězdičkový vybral poprvé. V 3 hvězdě jsem byl samozřejmě taky párkrát na jiných ostrovech.
Ubytování
Při ubytování v pokoji, který jsme dostali, jsme měli problém s tekoucí vodou z klimatizace.
Nahlásil jsem na recepci, obratem mi bylo vyhověno a dostal jsem nabídku jiného pokoje, který neodpovídal voucheru z cestovky ***. Sdělil jsem, že tento nechci a bez řečí a dohadování dostal pokoj, který tomuto odpovídal- výhled do zahrady.
Takže OK
Strava a stravování
Pokud někdo počítá s tím, že v 3 hvězdě v Řecku dostane to samé co v 5 hvězdě v Egyptě, nebo Turecku a v recenzi to kritizuje, tak je hlupák. Pak tedy ať jede do 5 hvězdy v Řecku, zaplatí si cca o 20.000,- Kč více a bude mít to samé...., NEBO, ať jede zpět , tam kde byl, vím o čem za ty strávené roky v Řecku mluvím!
Pravdou je, že jídlo bylo v podstatě stále stejné, ale chutné. Od snídaně do večeře.
Pokud jedete na 7, nebo 10 dnů, v podstatě budete mít každý den na výběr jinou snídani, oběd i večeři.
Navíc při příchodu na pláž tam šikovná paní dělá další speciality, kterými si můžete zpestřit jídelníček- vynikající!!
Hlady neumřete:)
doporučuji
Vybavení, služby a personál hotelu
Opět, vzhledem k 3 hvězdě, vybavení slušné. Hotel je částečně rekonstruován a dále v tom pokračuje.
Co více potřebujete, než se za celý den venku, pouze vyspat. Klimatizace jede a to stačí.
Z čeho jsem byl docela poprvé překvapen, že třeba manželské "dvou" postele byly velice úzké, neměly snad ani minimálních 180cm na šířku....to mě trochu mrzelo, ale dalo se to přežít:, mám 75 kg :)
Personál jako všude, Řekové - vstřícný, pohodový, usměvavý.
Pláž a moře
Moře komentovat nemusím, kdo do Řecka létá - křišťál, pláž super! Vy kritici z arabských zemí, byli jste tam někdy v 3 hvězdě? ne, protože tam takovou nemají, ale v tomto hotelu je úžasná zahrada, všude vše cca do 30m. Restaurace, bar, pláž a na pláži ZDARMA lehátka se slunečníky!!! Obchod přímo na pláži! Ve 3 hvězdě v Řecku! V dražších hotelích se platí za lehátka na pláži- letos za 6-10 EUR../den .........
Pláž dlouhá, čistá a na procházky ideální.
Za mě- super, pohoda.
Okolí hotelu
Kousek od hotelu směrem na periférii směrem k Lindosu je dost obchůdků jak pro dárky, tak v podstatě vše včetně potravin. Fajnšmekrům (hoši) doporučuji koupit alkohol- pálený z vína. Má sice pouze 40% , ne našich moravských 52%, ale hodně dobrý. Nemusíte nikam jezdit, procházkou cca 5 min z hotelu. Super kavárna i perfektní řecká restaurace. Dejte si tam mou oblíbenou - řecky octopus - chobotnici- fantastická!
Celkový dojem
Tuto recenzi jsem napsal jako nezaujatý a myslím, že Řeckem " protřený" cestovatel.
Byl bych rád, aby to případným zájemcům usnadnilo výběr dovolené. Stejně tak ale vím, že 100 lidí/ 100 názorů, tak uvidíte sami.
Tady budete na dovolené ve svobodné zemi, kde se nemusíte bát nastoupit do autobusu nebo taxíku, který vás odveze tam, kam potřebujete a ve zdraví se vrátíte. Nemusí s vámi jako v Egyptě jezdit ozbrojený doprovod....
Velice doporučuji návštěvu starého Rhodu, pevnosti- úžasné. Ideální je noční prohlídka, "mraky" obchůdků a pivo Mythas taky dobré.
Přeji všem fajn dovolenou!
Petr
Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům | doporučuje 20 z 48 recenzentů |
Hotel je vhodný pro:
- Pro rodiny s dětmi
- Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
- Pro zamilované a manželské páry
- Pro starší a méně pohyblivé osoby
- Pro všechny věkové kategorie
Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.
« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »