Napsat recenzi

Nedoporučuji

Recenze hotelu Memphis Beach Hotel *** (Řecko - Rhodos - Kolymbia)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2024
Přečteno: 2x
Recenze se líbila: 16 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Z celého pobytu máme spíše negativní pocit. Prodáno nám to bylo jako zájezd na čtyřhvězdičkový hotel, ale je jen tříhvězdičkový. S tím, kolik jsme si zaplatili a co jsme dostali, jsme velice nespokojený.

Ubytování  průměrně (4/5)

Z pokoje jsme nadchnutý dvakrát nebyli - z koupelny se ováněl podivný smrad močky, která byla cítit celou dobu pobytu. Balkónek byl přijatelný.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Nabídku jídla jsme čekali větší. Každý den bylo téměř to samé ke snídani, obědu i večeři. Denně se obměňovaly pouze 2-3 jídla, vše ostatní stejné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Klimatizace - 7€ na den

Lékárnička - na hotelu není ani jedna

A něco z naší zkušenosti: tím, že jsme přijeli do hotelu po půl 9 večer - večeře jsou do 9 - tak nás paní na recepci všechny nahnala na večeři. Ze začátku jsme měli radost, že nám dají ještě najíst, ale to jsme nevěděli, proč tak učinili. Dozvěděli jsme se, že pokud jsme v den příjezdu měli jakékoli jídlo, ztrácíme nárok na jídlo po check outu. Takže: v pondělí ve 12 v poledne jsme měli check out a letadlo nám letělo v úterý brzy ráno. Byli jsme bez pokoje a bez jídla a pití. Je tu samozřejmě možnost požádat o prodloužení pobytu (samozřejmě pokud mají místo) ale to jen za poplatek 80€. V pokračování all inclusive můžete také, za poplatek 10€ na osobu. Tuto informaci jsme se všichni (všichni, kdo s námi letěl letadlem a dále autobusem na stejný hotel) dozvěděli druhý den od delegátky.

Personál jinak velice příjemný, usměvavý.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Moře je nádherné a teplé, byli jsme zde v srpnu.

Lehátka u moře - 15€ na den na osobu

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Pár kroků od hotelu je městečko kde jsou různé obchůdky se suvenýry a také streetfood. (Doporučuji Food Box)

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Jsem zklamaná a určitě se sem vracet nebudeme. Bohužel má takový pocit více účastníků tohoto zájezdu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 25
z 31 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ivan : Běžné praktiky CK - 26. 8. 2024 19:12

Jo, s těmi praktikami, kdy je ubytovací úroveň od CK nadhodnocená, se letos roztrhl pytel....na druhou stranu, ověření na webu zabere asi 5 sekund (a i tento portál udavazjen 3*). Doporučuji podat podnět na ČOI - kvůli klamavé reklamě a nepravdivým informacím (máte-li ty 4* na smlouvě či voucherů) a CK vyzvat k vrácení rozdílu ceny od běžné 4* v dané lokalitě . Ohledně čerpání služeb All Incl. je to bohužel vaše neznalost, standardem je to od oběda 1. ubytovacího dne a končí check-outem, bez ohledu na čas transferu, odletu a pod. V hlavní sezoně pak těžko můžete počítat s last check-out, naopak těch 10 EUR za prodloužení AI stravování je nejnižší cena, s níž jsem se setkal - odlet je dán dopředu, na řešení jste tedy měli celý týden.... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání