3 hvězdičky jsou myslím až dost
Recenze hotelu Loutanis Hotel *** (Řecko - Rhodos - Kolymbia)
Hodnocení: | |
---|---|
Autor: | Kamil |
Vloženo: | 14. 8. 2015 |
Pobyt: | srpen 2015 |
Přečteno: | 468x |
Recenze se líbila: | 424 čtenářům |
Fotografie: | 0 |
Videa: | 0 |
Komentáře: | 0 |
http://www.hotelloutanis.gr/ ... zapomeňte!!! Moje osobní skutečnost je jiná.
Ubytování
Pokoje u malého bazénu ... vybetonované postele, proleželé pružinové matrace, židličky na malých teráskách k ničemu (popraskané a rozlámané).
Strava a stravování
Kdo má hlad si vybere .. sundal jsem 3 kila :) ... bylo to i tím, že k baru běháte pro každou decku píííva, větší skleničku nedostanete ..
Vybavení, služby a personál hotelu
Kdo se vyžívá v retru a není náročný .... hurá sem. Personál asi dělá co může, ale šéfík je drží pěkně zkrátka a tak večer jsou na bááru k dispozici jen kyselý xichty. Hotelový mikrobus pamatuje krále klacka, obnažený kordy pneumatik ...pilot je v pohodě a s trpělivostí převeze i 20 lidí v mikrobusu pro 14. Je nadšený, když se může pro hosty několikrát otočit jak u hotelu i na pláži.
Pláž a moře
každýmu to měří jinak, 700m je hodně nadnesený,ale mikrobus to zkrátí ... pláže jsou čisté s možností občerstvení a vodními atrakcemi. Jinak doporučuju auto a jezdit, jezdit, jezdit ....
Okolí hotelu
v nejbližším okolí chcípl pes a bordel nad bordel, ale jsem už z jiných míst v Řecku zvyklý. Do centra města je to kousek a vcelku se tam dá posedět, jinak veteš nad veteš ....
Celkový dojem
Přidám-li na stranu "pro" vykonaný výlety na různý místa po ostrově, je můj celkový dojem z dovolený na lepší trojku. Zřejmě se na všem dost podepsala ekonomická situace Řecka.
Tento hotel nedoporučuji | doporučuje 32 z 68 recenzentů |
Hotel je vhodný pro:
- Pro všechny věkové kategorie
- Pro mládež
- Pro rodiny s dětmi
Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.
« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »