Napsat recenzi

Pobyt v Anna Aparthotel s Al v hotelu Arine

Recenze hotelu Anna Aparthotel *** (Řecko - Kréta - Kokkini Hani)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 802x
Recenze se líbila: 452 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Využili jsme nabídku CK na pobyt v Anna Aparthotelu s kompletním využitím All inclusive služeb ve vedlejším 4* hotelu Aquis Arina Sand. Ubytování v Aparthotelu odpovídá ceně. Hotel Arina je jen přes silnici, takže skutečně blízko. Jeho nabídka Al je opravdu kvalitní, kuchyně výborná, volná lehátka se s trochou štěstí dala vždy najít (pozor, část z nich je ale rezervována pro hosty hotelu Arina). Hned u pláže a bazénu je bar se širokou nabídkou nápojů, které i sami zanáší hostům na lehátkách u bazénu. Pláž s pozvolným přístupem je hned u hotelu, jen v moři bylo na několika místech u břehu trochu víc vodní trávy a chaluh, ale vždy se našlo místo, kudy je "minout" a užít si čisté vody. Resort není přímo v Kokkini, ale zhruba kilometr od městečka. Jinak je umístění výborné, do Heraklionu jezdí co čtvrt hodiny autobus za 1,6 E. Trošku jsme se báli, protože v recenzích lidé často zmiňovali množství letadel - hotel je v příletové dráze a vzdušnou čarou tak sedm kilometrů od letiště. Letadla ale nakonec byla spíš příjemným zpestřením (ideální dovolená pro spottery :-), přes den je stejně přehlušily cikády. V noci byla trochu slyšet (ale zase jich nelétalo tolik a člověk si zvykne), stejně jako dálnice, která je hned za aparthotelem. Vzhledem k ubytování v přízemí nás téměř nerušila, ale věřím, že lidé v patře to měli o dost horší. Služeb delegátky jsme nevyužili, nebyla totiž ochotná poradit v čemkoli, co se netýkalo předražených fakultativních výletů, případně půjčení auta ze spřátelené půjčovny. Celkově jsme ale byli s pobytem spokojeni.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokoj jsme měli v přízemí, tedy bez balkonu, plavky a ručníky se ale daly sušit na šňůře natažené mezi keři před dveřmi do pokoje. Pokoj je jednoduše zařízený, s lednicí, koupelna se záchodem byla ale miniaturní a bohužel dveře nešly zavřít, což dává vztahu trošku nový rozměr...:-) Na pokoji chyběl trezor, ale majitel se nabídl, že si cennosti můžeme případně schovat u něj, čehož jsme ale nevyužili. Větší problém byly postele, které neskutečně vrzaly při každém otočení a navíc byly částečně na kolečkách! Uklízečka během týdenního pobytu jednou vyměnila ručníky, poslední tři dny pobytu se však v pokoji neukázala - a to ani vynést odpadkový koš u toalety. Poslední večer jsme u odpadkového koše objevili švába, což s tím může souviset, je ale možné, že to bylo dáno umístěním pokoje v přízemí.

Za klimatizaci si je potřeba připlatit 10 euro za týden, ale bez ní to nejde a fungovala bez problémů. Recepční je milý a vstřícný pán, v recepci a před apartmány je k dispozici poměrně stabilní wifi. Někdo zmiňoval diskotéku ve vedlejší budově - my měli štěstí, že byla otevřená jen v pátek a dalo se to přežít. Celkově služby aparthotelu odpovídaly ceně, stejně jsme většinu času trávili ve vedlejším hotelu nebo na výletech. Systém CLEVER je proto příjemná nabídka typu ubytování.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Nabídka kuchyně hotelu Arina byla výborná. Snídaně, obědy i večeře byly formou bufetů, ale vždy bylo z čeho vybrat. Krom hlavních jídel byly ještě v baru u pláže k dispozici svačiny (a pro lidi, kteří nechtěli pláž opustit ani na oběd, i omezená obědová nabídka) v podobě sladkého pečiva, palačinek, melounů, zmrzliny... K obědům a večeřím byla vždy jak mezinárodní (těstoviny, maso, saláty), tak tradiční řecká kuchyně (včetně různých úprav jehněčího). Vždy byly v nabídce i ryby, případně jiné mořské potvory, ale jeden z večerů podávali třeba i šneky. K večeři vždy uváděli ke stolu, takže člověk nemusel čekat, než mu někdo prostře. Jediné, co by se dalo skutečně vytknout, byla čistota nádobí, zejména sklenic, které byly opravdu hodně upatlané. Večerní bar nabízí v rámci All inclusive množství místních nealkoholický alkoholických i alkoholických nápojů (včetně místních značek vodky, ginu, tequily, brandy,..) a barmani nabízejí širokou škálu koktejlů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Popsáno výše.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

U moře i u bazénu bylo dostatek lehátek, kdo hledal, volná vždy našel. Pláž je písčitá s velmi mírným svažováním do moře. Jen by neškodilo ji občas uklidit od naplavené vodní trávy a chaluh. Ty byly v části vstupu do moře, ale dalo se jim vyhnout, když člověk popošel trochu dál podél pláže.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Resort je mimo městečko, prakticky odříznutý, takže obchody - kromě pár obchůdků se suvenýry - byste v blízkosti pod kilometr hledali složitě. Hned před hotelem je však autobusová zastávka hlavní linky na severu ostrova. Do Heraklionu je to 20 minut, do Ag. Nikolaos zhruba 1,5 hodiny.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Nabídka CLEVER se vyplatí, pobyt v Arine by vyšel téměř na dvojnásobek a jeho hosté měli krom lepšího ubytování navíc v podstatě jen osušky na pláž.

Hotel sám o sobě bychom nedoporučili, ale v kombinaci s Arinou je to alternativa za poměrně příjemné peníze.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání