Napsat recenzi

Super týden u moře

Recenze hotelu Diogenis Blue Palace Hotel **** (Řecko - Kréta - Kato Gouves)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2024
Přečteno: 6x
Recenze se líbila: 18 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je velmi příjemný, personál usměvavý. Skvělá byla česky hovořící recepční Lucie, která vše ochotně vysvětlí. Je k dispozici každý den kromě neděle. Přijeli jsme na týden, což bylo akorát.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Ubytování bylo v pořádku ale pokoj dosti malý (č. 322). To by mi ani tak nevadilo, na spaní stačí postel, ale koupelna byla hrozně malá. Jako správní oplácaní Češi jsme se do sprchového koutku dostávali stěží. I prostor ve sprše byl velmi nekomfortní. Voda ze sprchového koutku (opravdu koutku) vytékala do prostoru koupelny, což bylo nepříjemné. Balkon přišel vhod, až na velmi vachrlatý stolek, který nešel nikterak podložit, není co vytknout. Na balkoně malý sušák, který se hodil každý den. Super lednička na pokoji, která byla sice prázdná ale na vychlazení vody byla dobrá. Vybavení pokoje už má něco za sebou, rozhodně bych nehodnotila jako čtyřhvězdičkový hotel. Ale 2-3. Pokojské uklízejí každý den, hned po příjezdu nechat na pokoji nějaké to euro, ať si dává záležet hned od začátku.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Se stravou jsme byli spokojení. Výběr byl dostačující ale jídlo se často opakovalo. Špagety byly každý den. Tu a tam se objevili mořské plody, které byly výborné. Na výběr byly i dezerty, nejlepší byl citronový dort se žlutou polevou, který byl jen z krému. Snídaně byly v pohodě, vždy na výběr slané i sladké. Potrpím si na kávu, takže kávovar mě trochu zklamal ale obyčejné kafe vyrobil. Vyborné bylo kakao. Obědy i večeře byly v pohodě, míst na sezení je hodně, vždy si bylo kam sednout. Bar skvělej, alko i nealko od 11 h do 23 h. Barmani báječní, namíchají co si přejete.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Bazén v hotelu byl super, ale lehátek a slunečníků bych přidala víc. Ráno jsou místa zabraná. Super bylo, že Lucie obcházela ráno lehátka, a kde byl ručník a nikdo na něm neležel, tak ho sebrala. Nám se to nestalo, protože když jdu lehátko, tak tam chci být a ne jak několik lidí si položí ručník na lehátko a přijde bůh ví kdy. Ale doporučila bych takto obcházet lehátka častěji, aby byla možnost přijít k bazénu kdykoli a mít místo. Se vším vyšli vstříc. Lucie nabízí i sama organizování výletů. Mají své auta na zapůjčeni. Některý personál neuměl zdravit ale jinak byli všichni příjemní.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláž perfektní, jen přes silnici od recepce. I bar hotelu je blízko k pláži, takže je možné si od moře chodit pro piti. S lehátky úplně stejná zaležitost jako u bazénu, musíte přijít brzy. Moře čisté, písek i oblázky. Slunečníky už mají něco za sebou ale hlavně že byl i trochu stín na hlavu.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

V okolí toho není moc k vidění. Hned vedle hotelu jsou dva supermarkety, kde si můžete koupit téměř vše.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Celkově jsme byli spokojení, radost nám nejvíc zkazila miniaturní sprcha. V hotelu nám bylo dobře. Nedoporučuji jen starším lidem - hotel není bezbariérový a ani lidem, kteří touží po klidu a odpočinku, protože je zde nejvíc rodin s malými dětmi, které jsou opravdu hlučné a bohužel nevychované, ale takové jsou asi všude

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 46 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání