Napsat recenzi

Přijatelná dovolená, ale už se sem nevrátím.

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 761x
Recenze se líbila: 595 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0

Od dovolené na tomto místě jsem si slibovala více. Vadil mi velký hluk na pláži a hlavně z okolní pláže. Vhodné je toto místo pro mladé lidi.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Ubytování čisté, každý den bylo uklizeno, ale proleželé matrace. Protože to je velký komplex budov, moc klidu jsme si zde neužili. Hlavně rusky hovořící mladí lidé, kterých tu bylo požehnaně, žádný noční klid nedodržují a nebyl zde nkdo, kdo by to řešil..

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Strava celkem dobrá, měli jsme si z čeho vybrat. Ale z čertvého ovoce jsme viděli jen meloun a to mi přišlo v plné letní sezoně opravdu ubohé.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Pokud jsme chtěli nějaké kulturní vyžití, zašli jsme do města, v hotelu se celkem nic nedělo. Těšila jsem se na sportovní vyžití, hlavně fitness, ale žádný se nekonal, pouze cvičení v bazénu. Pro děti jsem zaregistrovala odpolední tanečky.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Velkou výhodou bylo, že pláž se nacházela přimo u hotelu a slunečníky byly zdarma. Velikost pláže byla dostačující, nebyl problém si zde najít místo. Vodní sporty byly u vedlejší pláže za poplatky. Vadila mi zde celý den puštěná hudba. Nejhorší však byla velmi hlasité hudba z vedlejší pláže každé odpoledne až do noci. Před ní se nedalo utéct a to mi vadilo na celém pobytu ze všeho nejvíce! Klidnou dovolenou zde určitě nenajdete.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Vzdálenost do města i obchodů je přijatelná, je to letovisko s večerním životem a možností večerních procházek a posezení.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Do tohoto místa se již nevrátím pro velkou hlučnost. Dovolenou jsem si sice užila, ale příště budu volit poklidnější místo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 120
z 235 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání