Napsat recenzi

Katastrofa!

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2024
Přečteno: 4x
Recenze se líbila: 21 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nejhorší hotel, ve kterém jsme kdy byli. Pokud si nechcete pokazit dovolenou, tomuto hotelu se vyhněte obloukem! Pokoje staré, zašlé, všechno popraskané, zrezivělé, stejně jako celý hotel. Hotel se tváří, jako 4*, ale dnes už neodpovídá ani 3*! Kdo to kontroluje?! Nic tady nefungovalo. Nechápu, že si naše cestovky dovolí tohle vůbec nabízet za ty peníze! Naštěstí měli aspoň toaletní papír na pokojích. Dávkovače v koupelně nefunkční, nedoplňují se již několik let. Nechají Vám na pokoji jedno obyč. malé mýdelko na celý týden, odpadlé kliky na balkónech, zrezivělé kohoutky, kolem vany plíseň, popraskané, zašlé kachle z doby za Franty koňa. Klimatizace na pokoji fungovala jen občas, špinavá s nánosem prachu. Kdysi asi byla bílá... Zašlé plastové, balkonové židle. Ve slaném bazénu popraskané, zašlé, staré kachle. Jediné, co bylo pohodlné byly lehátka u bazénu. Fitko celé špinavé a nefunkční! Pláž u hotelu miniaturní, špinavá…veřejné pláže byly v lepším stavu! Na skluzavky ani nechoďte, mají špatné spoje. V lepším případě si zničíte plavky, v horším vylezete dodření! All inclusive? To mysleli vážně? To byl výsměch všem . Opakující se, nejlevnější jídla. Místo čerstvého ovoce byly kompoty. To bych v takové zemi absolutně nečekala! Nabízeli jen čerstvý meloun. Aspoň, že byla čerstvá zelenina. Nejlevnější salámy, nadstavovaná vaječina bez chuti, nejlevnější párky. U baru byla nejlepší soda . Přeslazené limonády s chutí orange, lemon, cola. Z alkoholu byly dvě čuča (červené, bílé), odporné trpké vína. Pivo bylo, jak sodovka. Z tvrdého alkoholu jen brandy a ouzo. To je vše . A abych nezapomněla, tak v celém hotelu nebyl jediný funkční výtah. Takže to máte slušnou posilovnu, místo nefunkčního fitka . Ručníky za depozito 10€, ale strhnou vám 2€ za to, že to musí vyprat! Poprvé jsme udělali vyjímku a nedali na recence…To byla obrovská chyba! Říkali jsme si, že to nemůže být taková hrůza, ne, bylo to ještě horší!

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Staré

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Obyčejná, nejlevnější jídlo, opakující se

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Staré, zašlé, zrezivělé

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Malá, špinavá

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Slušné

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Otřesné!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 120
z 235 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání