Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu AKS Annabelle Beach Resort ***** (Řecko - Kréta - Anissaras)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2024
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 24 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pláž u hotelu pláž u hotelu
  • cesta na pláž, vlevo taverna u dolního bazénu, cesta na pláž, vlevo taverna u dolního bazénu,
  • pohled od bungalovu směrem k animacím a pláži pohled od bungalovu směrem k animacím a pláži
  • horní bazén (u restaurace) horní bazén (u restaurace)
  • brouzdaliště u minikubu brouzdaliště u minikubu
  • ubytování ubytování

Hotel má krásný areál plný palem a zeleně, malebné prostředí.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Ve zděných bungalovech, žádné "papírové" zdi, terasa. Vybavení pěkné, postele pohodlné, úklid v pořádku. Přenosný sušák na prádlo je na pokoji.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

S jídlem maximální spokojenost, bylo od všeho něco, spousta zeleniny a salátů, často ryby, černé škeble a jiné mořské plody... dobrůtky, dortíčky... Zmrzlina, čerstvé, kompotované i sušené ovoce, k snídani kromě jiného výborné jogurty, sladké i slané pečivo, vejce na různý způsob...

PET lahev balené vody na pokoji při příjezdu, potom už ale ne.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Trochu zklamání - bazény, které byly v popisu uvedeny "s mořskou vodou" (hotel byl vybrán hlavně kvůli tomu), slané vůbec nebyly.

Animátoři byli skvělí, a i když za našeho pobytu ještě nebyl tým kompletní, dětem se věnovali, byli zábavní a veselí.

Odvoz kufrů hotelovým minináklaďáčkem od recepce ke dveřím bungalovu byl příjemný

bonus.

Areál je v mírném kopci, od moře k hlavní restauraci (a hornímu bazénu) vede dost schodů, ale dá se to i ze strany obejít. Přes den je pěkný výběr jídel i v taverně u dolního bazénu.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž s hrubým pískem sahá jen na kraj vody - do příboje, mořské dno je pak skalnaté a kamenité, boty do vody jsou potřeba. Do moře byl 5 dnů ze 7 kvůli vlnám zákaz, ale příboj byl super, zábava pro děti i dospělé. Voda čistá, její teplota odhadem 19-20 st. Lehátka na pláži při našem pobytu (přelom dubna a května 2024) stačila, v hlavní sezoně jich může být nedostatek, pokud nějaká nepřidají. Pláž je přímo u hotelu, od bazénu ji dělí jen prosklená zástěna proti větru.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Příjemné procházky kolem moře, směrem od hotelu doprava je za ohybem - pokud u hotelu hodně fouká ze severozápadu- klidněji, cesta vede po skalách nad mořem, a po cca 15 minutách lze sejít dolů na písčitou pláž.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Velká spokojenost, výhrady jen malé - výše uvedené.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání