Napsat recenzi

Tragédie od prvního okamžiku.

Recenze hotelu Jo-An Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Adelianos Kampos)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2024
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 8 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Pokud někdo očekává hotel se službami na úrovni 4 hvězdiček bude velmi zklamán, dosud nechápeme jak mohli získat 4 hvězdy. Na základě našich zkušeností se jedná o ubytovnu s jídelnou a barem. V naší zemi by to mělo cca 2 hvězdy. Hotel je vybydlený a špatně udržovaný, má mnoho fatálních nedostatků. Cestovní kanceláře o tomto místě informují naprosto nerealisticky až lživě.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Děsivé, pokoj je vybydlený, v koupelně je nezakrytá díra v podlaze do smradlavého kanálu. Závěs ve sprše je špinavý dávno se měl vyměnit. Televize je na polici těsně pod stropem, je malá jako obrazovka od notebooku. Sledovat se dá ve stoje od vstupních dveří. Nám přidělené studio mělo 2 místnosti, ale pouze v jedné byla klimatizace, druhá místnost byla pro spaní naprosto nevhodná, v 30 stupních celsia to moc nejde.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Jídlo a kuchyně je velmi dobrá. Personál je přívětivý a ochotný. Výběr jídel je méně pestrý, jídla se trochu opakují, ale dá se vždy něco vybrat. S gastronomií v hotelích v Turecku se to nedá srovnat. Pokud čekáte restauraci typu Ala Carte, tak nic takového v tomto hotelu neexistuje.

Ani milovníci romantických večeří či snídaní na terase s výhledem na moře si Bohužel nepřijdou na své. Restaurace je částečně zapuštěná do země a z části je zastřešená, žádné výhledy nejsou. Má to i výhodu. Když jsou vedra tak v restauraci není tak velké horko.

Problém ve stravování je v tomto hotelu jinde a personál restaurace za něj nemůže. Jedná se o značný nepoměr mezi velkou ubytovací kapacitou a malou velikostí restaurace z čehož vyplývají značné potíže. První šok jsme zažili když jsme museli čekat frontu na volný stůl podobně jako ve školní jídelně, čekací doba byla i 20 minut. Čekalo se vždy - ráno v poledne i na večeři. Protože se do restaurace musí natlačit maximum lidí mají malé stolečky, úzké uličky a občas dochází ke kolizím. Taktéž prostor pro jídlo je malý a od všeho je vždy jen jeden tác či mísa, proto rychle lecos dojde. Kuchaři sice doplňují, ale obvykle to trvá, takže každou chvíli něco chybí. Třeba, hrnky nebo meloun nebo misky, nebo vajíčka atp..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Služby zde žádné nejsou, animační programy neexistují, žádné hry, zumbu, masáže či welness nepotkáte. Klub pro děti neexistuje, vodní hry nejsou, pouze na moři je za peníze jízda na banánu a na padáku, ani kajak či serf nepůjčíte. V hotelu je za peníze biliár. Jednou jsme zažili řecký večer - jedná se o hlasitou reprodukci řeckých písní v baru a taneční vystoupení.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Moře je čisté a pěkné. Pláž je úzká štěrková s trochou písku, řasy se nevyskytují. Pláž se moc neuklízí. Lehátka jsou zastaralá, slunečníky ještě víc a jsou velmi malé natěsnané na sebe. Přesto se nestydí za to vybírat za každý den peníze.

Velký problém je cesta do moře. Jakmile se vejde do vody, štěrk končí a dno se mění v soustavu kamenů, velkých kamenů až balvanů, které přechází v hrbolatý útes. V útesu jsou díry do kterých se ráda zasekne noha, na některých místech je značně kluzský. Pro seniory je to značně nebezpečné a pro malé děti také. Úrazy a odřeniny jsou na denním pořádku.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Za hotelovou zdí na levé straně je úzká ulička, která slouží pravděpodobně jako stoka, pak navazuje další objekt, byl bez lidí. Na pravé straně je totéž, ale mnohem širší koridor s odpadky zarostlý rákosím. Před hotelem je velmi rušná ulice plná obchodů restaurací a autopůjčoven, která vede až do cca 7 km vdáleného Rethymna. Pokud dostanete hotelový pokoj v blízkosti zmíněné rušné ulice pak zapomeňte na klidnou dovolenou. Neustálý pohyb aut i autobusů se všemi se

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Za nemalé evropské peníze zde dostanete mizerný řecký servis. Dovolená zde je plná překonávání potíží a nemilých překvapení, rozhodně to není dovolená na kterou budete s radostí vzpomínat. Každopádně tento hotel není místem kde by se chtěl člověk vracet.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 16
z 24 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání