Napsat recenzi

Kos - červen 2012

Recenze hotelu Niriides Beach Hotel & Apartments *** (Řecko - Kos - Psalidi)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2012
Přečteno: 1 672x
Recenze se líbila: 513 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Výhled z hotelového pokoje. Výhled z hotelového pokoje.
  • Západ slunce na hotelové pláži. Západ slunce na hotelové pláži.

Dobrá volba pro ty, kteří nejsou příliš nároční a nevyhledávají pouze pláže a koupání.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Měli jsme pokoj s výhledem do zahrady, takže hluk ze silnice nebyl slyšet. Klid narušoval nad ránem pouze místní kohout. Bohužel, klimatizace byla za příplatek a díky tomu, že se pokoj nacházel v posledním patře, tak byla potřeba, protože teplo naakumulované do stropu sálalo celou noc.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Strava byla dobrá, občas se zeleninou z vlastní zahrady, bohužel však poměrně jednotvárná. Jako negativum vidím málo řeckých jídel. Naopak jsem ocenil olivy a feta sýr k snídani i večeři.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Klimatizace je za příplatek, stejně jako v ostatních hotelech na Kosu. Hotelový bazén dobrý, ovšem klid u něj nehledejte. Dojem kazí hlasitá reprodukovaná hudba, která u bazénu hraje celý den a večer pro změnu v hotelové hale. Personál je milý a ochotný.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Oblázková hotelová pláž přes cestu je zdarma včetně lehátek se slunečníky. To je však asi její jediné positivum. Při příjezdu příliš čistá nebyla, ale během pobytu se personál snažil pláž pravidelně uklízet. Ve vodě jsou kameny a ježci, ale přístup je usnadněn pomocí mohla z pytlů s pískem. Vyplatí se proto jít raději asi 5 min. na východ, kde je mnohem hezčí pláž.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Asi hlavní výhodou hotelu je snadná dostupnost centra města, kam lze dojít pěšky za 15 min., nebo jet pár zastávek autobusem. Město tak můžete navštívit i několikrát denně, což je výhodné hlavně pro poznávání památek. Můžete tak vyrazit v době, kdy není takové vedro a kdy památky nejsou plné turistů.

V blízkosti hotelu je několik restaurací a obchodů s potravinami. Výborná restaurace je hned vedle hotelu. V okolí je také několik autopůjčoven, ale vyplatí se zajít do půjčovny v centru, které nejsou tak daleko.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Celkově 4 hvězdičky, ale jen proto, že jsem o kvalitách hotelové pláže dopředu věděl a byl jsem ochotný je vyměnit za snadnou dostupnost centra města a blízkost četných památek. Zároveň také preferuji menší hotely. Pokud chcete více cestovat, než ležet na pláži, je tento hotel dobrá volba. Na krásné a liduprázdné písčité pláže lze pak dojet autem.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

LUDMILA: SUPER - 9. 9. 2014 19:18

Všem, kteří se chystají do hotelu Niriides doporučuji obuv do vody.Jinak super dovolená,super jídlo pro ty, kteří se zde nejdou najíst, ale prožít dovolenou.Hlavně nevynechejte výlet lodí na 3 ostrovy, kde uvidíte delfíny a budete se koupat v průzračné vodě přímo z lodi.Bude Vás doprovázet přidělený delegát Vojtěch Nekvinda-super kluk věčně rozesmátý, který Vám zodpoví každou otázku ohledně ostrova Kos.Lepšího delegáta jsem na jiných destinacích nezažila.Hotel Niriides je na tří hvězdičkový hotel super zařízen.Ani nám nevadila hlavní cesta kolem něj.Když se zavřou balkonové dveře, neslyšíte absolutně nic.Vřele doporučuji!!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání