10-20.7.2018
Recenze hotelu Island Resorts Maya Hotel (ex Valynakis Beach) *** (Řecko - Kos - Kardamena)
Hodnocení: | |
---|---|
Autor: | Miroslav |
Vloženo: | 23. 7. 2018 |
Pobyt: | červenec 2018 |
Přečteno: | 271x |
Recenze se líbila: | 234 čtenářům |
Fotografie: | 5 |
Videa: | 0 |
Komentáře: | 0 |
S ohľadom na trojhviezdičkový hotel, cenu a služby som bol veľmi spokojný.
Ubytování
Mali sme ubytovanie vo vedľajšej budove, ale čisté, pravidelne upratované, izby zodpovedali fotkám. Možno, keby sme mali izbu na ulicu, bolo by rušnejšie, ale My sme mali kľud, aj keď prebiehali akurát finálne zápasy vo futbale v Rusku a v meste bolo veľa fanúšikov. Jednu hviezdičku som zobral za zvyk nevhadzovať toaletný papier do záchodovej misy - ale aspoň, že upratovačka každý deň bola vysypávať smeti.
Strava a stravování
Strava bola na veľmi dobrej úrovni. Slabšie to bolo s raňajkami, kde bolo priveľa sladkých pokrmov, čo mne moc nevyhovuje, ale obedy aj večere boli rozmanité a pravidelne obmieňané. Pravdou je, že červený melón ako dezert bol počas celého pobytu a k nemu bol striedaný zelený (žltý), pomaranče, prípadne jednoduché koláče a rôzne sladké peny. Medzi raňajkami a obedom a obedom a večerou (snack - viď foto) boli pri bare k dispozícii váčšinou menšie slané, či sladké koláčiky na zahryznutie. Bar bol otvorený od 10:00 - 23:00 a zadarmo v rámci all inclusive bolo pivo, šapanské, vodka, rum, tequila, ouzo, gin, sladené nealko nápoje + sóda a káva (snáď som na niečo nezabudol).
Vybavení, služby a personál hotelu
Myslím, že nie je čo vytknúť. Personál ochotný, služby na úrovni, vybavenie také, ako bolo písané.
Pláž a moře
Jednoznačne za 5 hviezd. Je deklarovaná piesočná pláž, čo je síce pravda, ale po cca 2 metroch sú už kamene - po kúpení topánok do vody za 7,50 eur v pohode. Slnečník pri bazéne bol zdarma a pri vode za 6 euro to tiež nebola horibilná suma. Výhodou bolo, že pitie som si mohol doniesť až k lehátku a prázdne poháre chodil čašník pravidelne zbierať.
Okolí hotelu
V blízkosti menší supermarket - do 50 metrov, taverničky a obchodíky tiež. Ak si chcete požičať auto, motorku či štvorkolku odporúčam cez recepciu - dobré ceny. Boli sme na vílete v Bodrume (Turecko) - boli sme spokojný.
Celkový dojem
Na deklarovaný trojhviezdičkový hotel, to bolo veľmi dobré, primeraná cena, jedla dostatok, pitia tiež. Odporúčam repelent, lebo večer pri bare je pohoda, ale komárov tam majú nadbytok.
Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům | doporučuje 19 z 39 recenzentů |
Hotel je vhodný pro:
- Pro starší a méně pohyblivé osoby
- Pro všechny věkové kategorie
Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.
« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »